5 items die jouw slaapkamer in de zomer nog warmer maken (18+)

5 spannende items voor in de slaapkamer - sextoys

5 items die jouw slaapkamer in de zomer nog warmer maken (18+)

5 spannende items die jouw slaapkamer in de zomer nog warmer maken. Ga jij voor de sextoys of zie je jouw partner liever in een spannende outfit?

5 spannende items voor in de slaapkamer - sextoys

Inmiddels zijn speeltjes en andere toevoegingen aan het seksleven doodnormaal. We willen met onze partner zoveel mogelijk ontdekken in de slaapkamer, en bijvoorbeeld spannende outfits of genotsverhogende sextoys zijn hierbij enorm populair. Waar gaat jouw interesse eigenlijk naar uit?

Mocht je deze vraag lastig te beantwoorden vinden, geen zorgen. Wij hebben vandaag een vijftal ideeën voor in de slaapkamer voor je op een rij gezet, waarvan wij vermoeden dat er toch wel minimaal één optie is die jou zal bevallen. Lees maar even mee.

1. Spannende outfit

Natuurlijk zal jouw special lady er in haar jeans en T-shirt al goed uitzien, geloven we direct. Maar laten we eerlijk zijn, als ze mooie lingerie draagt, dan stijgt de temperatuur nog net iets meer. En als we dan toch bezig zijn, waarom dan niet een spannende fantasie uitvoeren? Er zijn zat sexy outfits te vinden, van een strakke catsuit tot een koortsachtig hete zustersoutfit. Wat staat denk jij het best?

2. Cockring

Uiteraard, je hebt sextoys en sextoys. Begin echter eens subtiel en ga bijvoorbeeld voor een cockring, ofwel penisring, die strak om je voorgevel gaat, zodat de erectie beter blijft. Daarnaast heb je ook varianten die trillen. Geloof ons, jouw vrouwtje gaat deze vibratie waarderen. En een gelukkige vrouw, is een gelukkige man!

3. Handboeien

Je zou bijna kunnen zeggen dat het gebruik van handboeien in de slaapkamer een beetje een cliché is. Zal best, maar dit betekent niet dat het onwaar is. De gevoelens van macht en onderdanigheid kunnen een sterke seksuele stimulans bezorgen. Handboeien zijn wat dat betreft ideaal om eens te gebruiken, zowel bij jou om als bij jouw partner. We gaan er gemakshalve vanuit dat je begrijpt dat handboeien wel alleen in overleg worden gebruikt.

4. Geisha Ballen

De Geisha Ballen kun je bij jouw partner vaginaal, maar indien geschikt, ook anaal inbrengen. Wat jij er aan hebt? Nou, je kunt ze bij jezelf inbrengen voor nieuwe ervaringen, we don’t judge en experimenteren hoort erbij, maar het is vooral een mooie toevoeging aan de bedervaring van je partner. Breng dit speeltje sensueel bij haar in en je zult bemerken dat je jouw eigen wensen nog gemakkelijker vervuld krijgt.

5. Massageolie

Oké, valt massageolie eigenlijk onder spannende items? Misschien niet, maar toch hebben wij ‘m genoteerd. Om een slaapkameravontuurtje te starten is massageolie namelijk een must om in de buurt te hebben. Immers, als jij klikt met iemand en je biedt diegene een massage aan – nadat je eerst hebt opgeschept over hoe magisch jouw handen wel niet zijn – wie is zij dan om ‘nee’ te zeggen?

Welk van bovenstaande spannende items ga jij in huis halen?

Fotocredits: Unsplash

Post a Comment

#Volg ons op Instagram