Magazines

De top 10 mannen magazines

Er zijn ontzettend veel mannenbladen te vinden over allerlei onderwerpen waarin mannen geïnteresseerd in kunnen zijn. Denk aan voetbal, fitness, motorsport of mooie vrouwen. Wij weten natuurlijk niet precies welk mannenblad het beste bij jou past, maar hebben wel een mooie top 10 mannenbladen gemaakt waar vast wel iets tussen moet zitten.

De top 10 mannen tijdschriften

Ben jij op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf en ben jij een man die precies weet wat je wil? Dan vertellen wij je graag meer over de mannenbladen top 10 van dit moment. Bestellen doe je op Tijdschrift.nl.

Wij tonen jou een algemene top 10 en een buitenlandse top 10. Dit kunnen mannenbladen online zijn of als tijdschrift. Dankzij deze mannenbladen overzichten kan jij een weloverwogen keus maken voor het mannenblad dat het beste bij jou past!

Algemene mannenbladen top 10
Op nummer 10 in deze lijst staat de Playboy. Dit mannenblad kennen we natuurlijk allemaal. Dit in 1953 opgerichte tijdschrift staat nog steeds in de top 10 mannenbladen van dit moment.

Formule1 Magazine is het magazine dat op nummer 9 staat in deze lijst. Formule1 Magazine is een echt tijdschrift voor mannen. In het blad worden artikelen gepubliceerd over auto’s en natuurlijk onze held Max Verstappen. Welke man is nou niet gek op auto’s?

Dat is ook de reden dat het magazine Top Gear op nummer 8 van deze lijst te vinden is. Dit tijdschrift geeft informatie over de nieuwste auto’s en ontwikkelingen.

Op nummer 7 is het tijdschrift Esquire geplaatst. Dit tijdschrift is gericht op de man met ‘stijl en inhoud’. Het is een typisch lifestyle blad met artikelen waar mannen van houden. Ben jij geïnteresseerd in gezond leven en sport? Dan is het magazine Men’s Health wat voor jou! Dit magazine staat op nummer 6 in deze lijst en staat vol met artikelen over gezondheid, sporten en tips om snel af te vallen of breder te worden.

Liefhebbers van een gezonde levensstijl zullen ook in het tijdschrift Muscle & Fitness geïnteresseerd zijn. Dit tijdschrift op de 5e plaats is een magazine voor een sterker, fitter en gezonder lichaam. Nummer 4 is vooral op hardlopers gericht. Het blad Elsevier staat vol met tips en schept orde in de informatiechaos. Vertrouw op heldere analyses, diepe achtergronden en lees leuke columns.

Dan is naast de Playboy het blad Panorama wat voor jou. Dit magazine staat op nummer 3 in de lijst. Nummer 2 is het magazine Quest. Een tijdschrift voor mannen die graag alles willen weten.

Op nummer 1 van deze mannenbladen top 10 vinden we het magazine van Voetbal International. Lees dit magazine en je bent elke keer weer op de hoogte van alle voetbal ins en outs!

Top 10 mannenbladen:

1. Voetbal International: alles over voetbal en de achtergronden;
2. Quest: met Quest blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends;
3. Panorama: sexy mannenblad met mooie vrouwen en smakelijke artikelen;
4. Elsevier
5. Muscle & Fitness: het magazine voor een fitter, sterker en gezonder lichaam;
6. Men’s Health: ideaal mannenblad om snel af te vallen of breder te worden;
7. Esquire: lifestyle blad voor mannen style;
8. Top Gear magazine; alles over de nieuwste auto’s en ontwikkelingen;
9. Formule1 Magazine;
10. Playboy: spreek voor zich..

Deze en andere magazines zijn allemaal te bestellen op:
Tijdschrift.nl>>>

Buitenlandse mannenbladen top 10
Naast de algemene top 10 geven we je graag meer informatie over de top 10 magazines in het buitenland. Om te beginnen vertellen wij je graag meer over het mannenblad op de 10e plaats van dit mannenbladen overzicht. Het blad is genaamd New Man. Het tijdschrift New Man is een tijdschrift speciaal gemaakt voor mannen en gaat over de Amerikaanse christelijke levensstijl. Dit mannenblad werd in 1990 op de markt gebracht en is inmiddels ook online te vinden.

Op nummer 9 staat het mannenblad Maxim. Dit blad behoort tot 1 van de grootste mannenbladen van dit moment. Het blad is vooral gericht op de levensstijl van jonge mannen en heeft ongeveer 10 miljoen lezers per maand. Ben je een echte buitenman? Dan is Outside Magazine waarschijnlijk wel geschikt voor jou! De artikelen in dit blad gaan over buiten sport, avontuur, milieu en gezondheid.

Ben jij niet zo’n buitenmens en zit je liever te gamen? Kies dan voor The Game Informer. Het tijdschrift geeft, zoals de naam al zegt, verschillende informatie over games. Met lezers over de gehele wereld is dit blad erg populair.

De auto liefhebbers kunnen gelukkig ook hun hart ophalen bij dit mannenbladen overzicht. Het tijdschrift op de 6e plaats van dit overzicht heet Car and Driver. De inhoud van Car and Driver gaat vooral over betaalbare auto’s van binnen- en buitenlandse merken.

Nog een mooi blad voor mannen geïnteresseerd in business is The Economist. Een tijdschrift over de huidige economische trends, business concepten en andere economische kwesties.

Op de 4e plaats is geëindigd het magazine American Cowboy. Er worden in dit mannenbladen tijdschrift verschillende onderwerpen behandelt zoals: geschiedenis, reizen, cultuur en evenementen.

Op nummer 3 in deze lijst vinden we het magazine The Chap. Dit tijdschrift is een magazine voor de moderne, beschaafde man. Het blad zit vol met entertainment en gaat over verschillende onderwerpen van de 21 eeuw.

Nummer 2 uit deze lijst is het tijdschrift Paste. Dit tijdschrift biedt de lezers veel interessante artikelen over: muziek, films en culturen. In dit magazine is, met verschillende artikelen over sport, rekening gehouden met de sportliefhebbers.

Op nummer 1 staat het mannenbladen tijdschrift Wired. Wired is een erg populair Amerikaans tijdschrift en is erg veelzijdig. In dit magazine kan je veel uiteenlopende artikelen vinden over lifestyle, technologie en economie. Het wordt maandelijks uitgegeven en zal elke maand weer een leuke vrijetijdsbesteding zijn! Natuurlijk bestaan er buiten deze top 10 nog meer mannenbladen. Daarnaast zijn er nog veel meer mannenbladen online te vinden.

Missen er bladen, zijn er speciale acties of nieuwtjes? Laat het ons dan direct weten middels het forum of via het contactformulier.

#Volg ons op Instagram