Over

Over Mannenstyle.nl
Internet is allang niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven van de mannen. Toch zijn er nog steeds bijna geen lifestyle & fashion websites speciaal voor de man. Een website die geheel aan de wensen van mannen voldoet, waar mannen vrijwel alles kunnen vinden wat ze willen weten. Daarom is deze site: www.mannenstyle.nl opgericht.

Het resultaat: een informatieve en interactieve website voor de stoere en stijlvolle man! Op Mannenstyle.nl vind je alles op het gebied van: fashion & lifestyle.

Wij hopen dat www.mannenstyle.nl gebruikt wordt als aanvulling op het dagelijkse leven en dat het uitgroeit tot een grote community. Word daarom lid van de Twitter, Instagram en Facebook community van Mannenstyle.nl!

Facebook, Instagram en Twitter

Herenmode

Herenmode is lang ondergeschikt gebleven aan damesmode. Mannen zouden niet bewust omgaan met hun kledingkeuze en stijl. Hoewel hier een kern van waarheid in zit, klopt deze stelling niet helemaal. Inderdaad waren in de geschiedenis veel mannen niet mode bewust, maar mannen van adel en met status waren zeer modebewust. Tegenwoordig is mooie herenkleding, gelukkig niet alleen een voorrecht voor een bepaalde groep mannen. Herenkleding heeft nu een andere positie verworven in de maatschappij. Het is betaalbaar, is niet alleen een noodzaak, en je denkt wel degelijk na over wat je draagt. Het hoeft geen geheim meer te zijn dat je de avond tevoren je outfit voor de volgende dag al heel bewust aan kant hebt gezet.

lifestyle

Fashion wordt steeds minder ingewikkeld en wordt bepaald door je lifestyle. Het puur mannelijke van herenmode is er reeds vanaf. Grenzen tussen herenkleding en dameskleding zijn vervaagd. Je wilt je ook niet altijd maar praktisch kleden en hebt er wat voor over om je in een skinny jeans te hijsen. Comfort staat dus niet op de eerste plaats. De combinatie mogelijkheden zijn ook in verandering. Kon je eerst maar met één stijl naar een gelegenheid nu kun je mixen. Zakelijk combineer je met casual, chique met sportief. Je kunt kiezen uit alle kleuren, en allerlei motieven. Fashion is een expressie van je zelfbeeld. Je lifestyle, interesses, politieke voorkeur dit bepaalt allemaal jouw mode.

Mannenstyle.nl

Bovendien is het zoeken naar deze fashion ook nog eens veel makkelijker geworden. Je kunt languit op de lounge of tussen het werk door online je inkopen doen. Helaas is de ondersteuning digitaal nog wel een minpunt. Wij van mannenstyle.nl hebben speciaal voor de jongeman tussen de 18 en 45 jaar een site opgericht. Een site voor de hoog, opgeleide man die van fashion, merkkleding en gadgets houdt. Op mannensstyle.nl vind je altijd actuele informatie over de onderwerpen die jouw interesseren en van toepassing zijn op jouw lifestyle. Mannenstyle.nl is een website die je op een duidelijke manier verwijst naar dat wat je echt nodig hebt. Als mannen magazine weten we dat efficiency voor mannen een sleutelwoord is. Verdoe geen tijd en neem een bezoek aan het online mannen magazine Mannenstyle.nl!

#Volg ons op Instagram