TERUGBLIK FHM500: Sylvana IJsselmuiden mooiste vrouw van Nederland

fhm500 2020 mooiste vrouwen van nederland

TERUGBLIK FHM500: Sylvana IJsselmuiden mooiste vrouw van Nederland

Wie is de Mooiste Vrouw van Nederland en wie zijn die andere mooie vrouwen in de FHM500? Mannenstyle zet de top 10 nog eens op een rij.

fhm500 2020 mooiste vrouwen van nederland

Jaarlijks maakt de FHM de 500 mooiste vrouwen van Nederland bekend, verkozen door de Nederlandse mannen. De kop van dit artikel verraadt al welke vrouw dit jaar op de eerste plaats staat: Sylvana IJsselmuiden, die bekend is van Dumpert. Wie is Sylvana en wie zijn die andere mooie vrouwen in de FHM500? Wij zetten de top 10 op een rij.

1. Sylvana IJsselmuiden

We beginnen meteen met de Mooiste Vrouw van Nederland 2020: Sylvana IJsselmuiden. Mocht je haar nog niet kennen: je zult haar zeker niet zult vergeten als je haar eenmaal gezien hebt. Deze koploper van de FHM500 is 25 jaar, geboren in Leeuwarden en is vooral bekend door het programma Dumpertreeten op Dumpert.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nogmaals dank voor jullie super super lieve reacties. Hier even een vrijmibootje voor jullie. Kusje❤️

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

2. Romee Strijd

Romee Strijd, één van de engeltjes van Victoria Secret, staat op een mooie tweede plek. Ze mag inmiddels wel een supermodel genoemd worden en zal nog lang niet uit de FHM500 verdwijnen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Summer days 💗

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

3. Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau mag ook zeker niet ontbreken in de lijst met de mooiste vrouwen van Nederland. Ze heeft zelfs de titel FHM’s All Time Favorite gekregen en heeft onlangs nog een lingerieshoot gedaan voor de FHM500.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🔗🤍🗝💿⚓️🌪

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

4. Romy Monteiro

Romy Monteiro zingt niet alleen de mooiste noten in musicals, maar is ook een mooie verschijning. En daarom heeft ze een terechte plek op nummer 4 in de FHM500.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Op een onbewoond eiland, drink met je billen bloot, melk uit een kokosnoot 🥥🎶🤟🏽

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

5. Katja Schuurman

Katja Schuurman heeft eigenlijk geen introductie nodig. Ze staat al heel lang in de top 10 mooiste vrouwen van Nederland en deze vrouw lijkt met de jaren alleen maar mooier te worden.


6. Doutzen Kroes

Sylvana is niet de enige mooie Fries in dit rijtje. Het internationale topmodel Doutzen Kroes brak in 2005 door als Victoria Secret Model en is inmiddels niet weg te denken uit de FHM500.

7. Abbey Hoes

Abbey Hoes komt steeds vaker op tv en won al eens een Gouden Kalf voor haar rol als Nena in ‘De ontsnapping’. Nu heeft ze ook de zevende plek in deze mooie lijst bemachtigd.

8. Jessie Jazz Vuijk

Jessie Jazz Vuijk was niet alleen Miss Nederland in 2015, maar is afgelopen jaar ook uitgeroepen tot de Mooiste Vrouw van Nederland in de FHM500. Dit jaar staat ze nog steeds op een welverdiende plek in deze top 10.

9. Zoey Ivory

Het jaar na Jessie Jazz werd Zoey Ivory uitgeroepen tot Miss Nederland. In 2017 heeft ze ook nog eens de eerste prijs in het programma Dance, Dance, Dance in de wacht gesleept. Na het zien van de lingerieshoot voor de FHM500 zal deze dame met krullen zeker blijven hangen.

10. Yasmin Karssing

Last but not least in deze top 10: Yasmin Karssing. Deze Social Media Queen staat dit jaar voor het eerst in de FHM500 en komt ook nog eens op nummer 10 binnen. Niet slecht!

Benieuwd naar de rest van de FHM500 van 2020? Op deze website staan ze allemaal op een rij. Je kunt natuurlijk altijd nog het tijdschrift bestellen en op je gemak de foto’s van de mooiste vrouwen van Nederland bekijken.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram