VIDEO: J Balvin showt zijn Japans design-geïnspireerde villa

J Balvin video - Japans design-geïnspireerde huis

VIDEO: J Balvin showt zijn Japans design-geïnspireerde villa

J Balvin showt zijn Japans design-geïnspireerde huis in deze nieuwe video. Wat vind jij van de villa met duidelijke interieurstijl?

Ditmaal geen patserige en blinkende villa van een muziekartiest, maar een inrichting die een oase aan rust moet bieden. We nemen een kijkje in het huis van reggaeton-megaster J Balvin, die onlangs deelnam aan de Open Door-serie van Architectural Digest en een blik bood op zijn karakteristieke, op Japans design geïnspireerde herenhuis.

De wereldberoemde artiest opent de deuren naar zijn Colombiaanse huis en toont zijn liefde voor minimalistisch design. In contrast met zijn opvallende persoonlijkheid en voorkomen, werd het enorme huis ontworpen door het in Medellín gevestigde ontwerpbureau 5 Sólidos en werd het gebouwd uit een gestripte bestaande structuur.

Het hele huis is herontworpen als een sereen, ingetogen paviljoen, met een mix van strakke zwarte elementen, vlakken van Frans eiken en shoji-achtige linnen deuren en schermen. Schuifdeuren en dakramen zorgen voor een afgezonderd en toch open gevoel in het huis, gedecoreerd met modern meubilair. Balvin merkt op dat hij niets van zijn carrière in het landhuis plaatst en onthoudt zich van het plaatsen van kunst omdat hij gelooft dat het huis kunst zelf is.

De muzikant merkt ook op dat hij graag van zijn ruimte geniet en ervoor kiest om in verschillende kamers te slapen om het meeste uit het huis te halen. Terwijl hij zijn hoofdslaapkamer laat zien, onthult Balvin zijn indrukwekkende kast gevuld met ongeveer 850 paar sneakers.

Gelegen in Llano Grande, Antioquia, is het huis omgeven door groen en beschikt het over een enorme veranda, compleet met een verwarmd zwembad. Rondom het buitenactiviteitengebied staan ​​bonsaibomen geïmporteerd uit Japan die respectievelijk 50 en 100 jaar oud zijn.

Neem bovenaan een ​​kijkje in het Japans design-geïnspireerde huis van J Balvin.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Uno de mis lugares favoritos, quien es amante de la cultura de sneakers?

Een bericht gedeeld door J Balvin (@jbalvin) op

Fotocredits: Pexels

Post a Comment

#Volg ons op Instagram