OnlyFans lanceert gratis ‘safe for work’ streaming service OFTV

OnlyFans gratis streaming service OFTV

OnlyFans lanceert gratis ‘safe for work’ streaming service OFTV

OnlyFans lanceert gratis streaming service OFTV. Kijk hoe je favoriete OnlyFans-creators onderwerpen als eten, fitness, muziek en meer aansnijden.

OnlyFans gratis streaming service OFTV

Kort nadat in berichtgeving naar voren kwam dat OnlyFans van pornografie af wil wijken, heeft het socialemediaplatform nu zijn on-demand streamingdienst OFTV gelanceerd. Een gratis streamingconcept wat je gerust op de werkvloer kunt aanzetten in je pauze.

OFTV zal gratis, originele inhoud bevatten van makers van OnlyFans die zich richten op onderwerpen als fitness, koken, comedy, muziek en meer. Deze makers hebben de vrijheid om korte en lange video’s uit te brengen, terwijl hun kijkers een kijkje kunnen via hun telefoons, tablets en smart-tv’s.

“Vanaf het begin van de lancering van OnlyFans zijn we een platform voor de maker geweest om hen meer autonomie en macht over hun inhoud te geven”, zei Tim Stokely, oprichter en CEO van OnlyFans, in een verklaring. “Het gaat erom makers meer mogelijkheden te bieden om hun inhoud naar buiten te brengen en onze community op meer manieren toegang te geven.”

De nieuwe “safe for work” streamingdienst werd eerder dit jaar ‘soft’ gelanceerd en kreeg “een klinkende positieve reactie vanuit de gemeenschap”. OFTV heeft nu een groeiende bibliotheek met meer dan 800 video’s van meer dan 100 OnlyFans-makers.

OFTV is gratis te downloaden op Android, iOS, Apple TV, Roku, FireTV, Android TV en Samsung Smart TV’s.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram