Klaar met swipen? Probeer de dating app waarmee je echt singles ontmoet

inner circle dating app

Klaar met swipen? Probeer de dating app waarmee je echt singles ontmoet

Is online dating niet jouw ding? Wij hebben de oplossing voor je, dus stop met swipen en ga op echte dates!

inner circle dating app

We hebben het over Inner Circle; dé online dating app die zich richt op offline dating. Anders dan andere dating apps die je hebt geprobeerd, draait het bij Inner Cirlce om een connectie in het ‘echte’ leven, waarbij dat eeuwige digitale contact wordt vermeden. Dus voordat je dating apps definitief opgeeft, probeer deze eens!

Swipe minder, date meer

De beste manier om de langdradigheid van dating apps te tackelen, is door minstens zoveel tijd aan echte dates te besteden als aan swipen en matchen. We maken ons allemaal schuldig aan uren aan een app besteden zonder dat er een eerste stap wordt gezet om iemand mee uit te vragen. Wat is dan het punt? Het is alsof je naar de sportschool gaat en maar de helft van de tijd moeite doet: je voelt je misschien wel even goed, maar bereikt weinig tot niets.

Vanaf nu gaat het anders. Inner Circle doet er namelijk alles aan om je betere matches te geven, in minder tijd. Ze screenen alle nieuwe leden op betrouwbaarheid, gedane moeite en mindset, om zo een ​ community van gelijkgestemde singles te creëren die serieus bezig is met daten in het echte leven. Het betekent dat je minder tijd online doorbrengt en sneller naar de beste onderdelen van daten kunt gaan. En hint: dit gebeurt offline.

Van matchen tot een ontmoeting

Iemand proberen te vinden tussen wazige selfies en dubbelzinnige bio’s is vermoeiend. Dus waarom niet matchen op zaken die ertoe doen? Op Inner Circle kun je door de coolste date-locaties in je stad bladeren, je favoriete bars en restaurants vastpinnen en vervolgens matchen met andere mensen die er ook graag heen gaan. Eigenlijk geweldig, want de kans is groot dat je ook andere dingen gemeen hebt. En wanneer je matcht op basis van locatie, verandert het gesprek al snel in “dus, wanneer zullen we gaan?”.

inner circle dating app

Te gekke singles-events

Als je klaar bent om matching en messaging voor eens en voor altijd achter je te laten, heeft Inner Circle het antwoord: singles-events. Dit zijn niet de ongemakkelijke speeddating-avonden waar je nachtmerries van krijg, maar het zijn complete feesten met honderden singles die feesten op geweldige locaties. Het voelt gewoon als een mooie avond uit, maar met het vertrouwen dat iedereen daar op zoek is naar een date.  Misschien wel het beste verschil ten opzichte van de talloze andere dating apps.

Delete dus snel alle apps die je urenlang laten swipen en geef de Inner Circle dating app een kans. Wij verwachten een uitnodiging op jullie eerste jubileumfeestje!

Schrijf je hier in

inner circle dating app

Post a Comment

#Volg ons op Instagram