Hoe om te gaan met verschil in verlangens en libido tussen jou en je partner

verschil in verlangens en libido tussen jou en je partner

Hoe om te gaan met verschil in verlangens en libido tussen jou en je partner

Hoe om te gaan met verschil in verlangens en libido tussen jou en je partner? Wij hebben een aantal handige adviezen voor je op een rij gezet.

verschil in verlangens en libido tussen jou en je partner

In de loop van de tijd kan het zomaar zo zijn dat de relatie tussen jou en je partner gaat veranderen. En dat is ook niet zo gek, want er kunnen verschillende soorten factoren in het spel komen. Denk daarbij aan een drukke baan, gezinsuitbreiding of het maken van een lange reis voor werk. Al met al kan het dus ook gebeuren dat er een verschil gaat ontstaan in verlangens en libido.

Weet je eigenlijk niet zo goed hoe je daar het beste mee om kunt gaan? En wil je er zeker van zijn dat je relatie gezond en sterk blijft? We geven je een paar erg handige tips in dit artikel.

Probeer de verlangens altijd goed naar elkaar uit te spreken

Het belangrijkste van alles, is dat je de verlangens vanuit beide kanten altijd goed naar elkaar uit blijft spreken. Ga deze gesprekken ook respectvol met elkaar aan en laat elkaar uitspreken in de gesprekken. Dit zorgt voor wederzijds respect en je begrijpt veel beter de situatie vanuit beide kanten. Op deze manier weet je dus ook zeker dat je veel sneller tot een passende oplossing gaat komen. En dat doet je relatie alleen maar ten goede.

Probeer het vlammetje weer opnieuw aan te wakkeren, bijvoorbeeld door regelmatig een leuke date te plannen

Zijn jullie beiden tot de conclusie gekomen dat het de hoogste tijd is om het libido een boost te gaan geven? En op deze manier je relatie sterker en beter te maken? Dan zijn er verschillende soorten dingen die je toe kunt gaan passen en uit kunt gaan proberen met elkaar. Denk daarbij aan het kopen van diverse soorten speeltjes om in te zetten, bijvoorbeeld een masturbator gebruiken. Ook in dit geval is het altijd weer belangrijk om met elkaar te bespreken waar jullie je comfortabel en fijn bij voelen. Gelukkig zijn er online verschillende verhalen te lezen met de ervaringen van andere mensen.

Eerlijkheid en een open communicatie is de sleutel tot een succesvolle relatie

Je hebt het dus goed gelezen. Het belangrijkste van alles is dat jullie eerlijk in de relatie blijven en open naar elkaar communiceren. Dit is immers de sleutel tot een succesvolle en leuke relatie. Ga je binnenkort ook het gesprek aan met je partner op dit gebied? Een goed gesprek hoeft gelukkig helemaal niet zo lastig te zijn.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram