3 tips voor hoe je haar een spannend cadeau kunt geven (18+)

3 tips spannend cadeau voor haar

3 tips voor hoe je haar een spannend cadeau kunt geven (18+)

3 tips voor hoe je haar een spannend cadeau kunt geven tijdens bijvoorbeeld de feestdagen. Geef jij het perfecte kerstcadeau?

3 tips spannend cadeau voor haar

Het vooruitzicht weer kerstinkopen te moeten doen kan best wel een beetje stressvol zijn. Shoppen is niet voor iedereen de grootste hobby, laat staan voor de feestdagen, wanneer de winkels – vermoedelijk ook nu in coronatijd – vaak een gekkenhuis zijn. Online shoppen biedt wat dat betreft uitkomst, al is het altijd maar hopen dat het op tijd wordt bezorgd door de massale drukte bij de webwinkels. Wat kan schelen is om een beetje ‘out of the box’ te denken wat betreft het cadeauwinkelen. En dit kan op bijzonder interessante wijze. Want wat dacht je dit jaar van een spannend en sexy slaapkamercadeau voor vrouwlief?

Geef eens iets anders dan parfum. Een spannend cadeau voor in de slaapkamer levert tijdens de feestdagen gegarandeerd rode oortjes op bij de boom én draagt tegelijkertijd ook nog eens bij aan een hele lange kerstnacht.

Benieuwd hoe je dit het beste kunt aanpakken? Hier zijn 3 tips hoe je haar een spannend cadeau kunt geven wat zeker in de smaak zal vallen.

1.    Ontdek waar zij dol op is

Natuurlijk weet jij als geen ander wat zij kan waarderen in de slaapkamer. Weet je dit niet? Ga dan op onderzoek uit en vraagt het desnoods subtiel. Door te ontdekken wat zij fijn vindt, maak je vrijwel nooit een verkeerde keuze bij het kopen van een spannend cadeau. Soms is het ook slim om op de hints van je partner te letten. Heeft zij bijvoorbeeld al een kleine collectie slaapkamerspeelgoed, dan kun je misschien iets geven wat ze nog niet heeft. Een vibrator kopen voor de special lady is heel normaal binnen een relatie en kan dus hoog op het cadeauijstje.

Draagt ze vaak zwarte lingerie met kant en voelt zij zich hier ontzettend sexy in? Dan kan je er ook voor kiezen om een spannend nieuw setje cadeau te doen. Is ze meer van de romantiek in de slaapkamer of mag het juist ook wel iets ruiger? In geval van het laatste kan een eerste setje BDSM-artikelen voor beginners een mooi cadeau zijn. Inclusief rubberen zweepjes en pluizige handboeien. Gegarandeerd een schot in de roos.

2.    Open een spannend cadeau samen

Is het openen van de cadeaus die onder de kerstboom liggen altijd een familiebijeenkomst? Zorg er dan voor dat je deze speciale spannende cadeautjes voor jullie samen bewaart. Leuk om te geven voor het slapengaan of vlak voordat jullie afreizen naar familie. Breng je vriendin of vrouw in ieder geval niet in verlegenheid door schaamteloos een stille vibrator in te pakken en deze recht onder de neus van haar vader uit te laten pakken. Bewaar dit momentje voor jullie tweeën. Dan zal het cadeau zeker in de smaak vallen.

3.    Koop écht iets voor je vrouwtje

Dit geldt eigenlijk voor alle cadeaus, niet alleen voor spannende en sexy cadeautjes onder de kerstboom. Er is namelijk niets zo vervelend als een partner die iets koopt omdat alleen hij het mooi vindt. We gaan er even vanuit dat je begrijpt dat die PlayStation 5 die jij zo graag wilt hebben géén optie is om haar te geven, maar hetzelfde geldt voor de categorie spannende cadeautjes. Redeneer ook hier vanuit haar wensen, niet jouw eigen.

Iedereen heeft andere fantasieën en ideeën. Je kunt niet verwachten van je vriendin dat ze een bondageset gebruikt als ze hier toch op tegen is. Kies iets waarvan je zeker weet dat zij er gelukkig van wordt. Wat jouw mening ook mag zijn. En heren, als zij happy is, dan kun je er vanuit gaan dat ze jou ook happy maakt.

Succes!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram