Met het PIVOT-bed verander je jouw slaapkamer in een handomdraai in een thuisgym

pivot bed thuisgym slaapkamer gym

Met het PIVOT-bed verander je jouw slaapkamer in een handomdraai in een thuisgym

Wil jij thuis een gym maar heb je geen ruimte? Het PIVOT-bed is een geniaal fitnessapparaat en biedt de perfecte oplossing voor een thuisgym.

Gisteren verscheen in het nieuws dat een derde van de Nederlanders minder is gaan sporten sinds de uitbraak van het Coronavirus. Men nam zich voor om thuis te trainen in plaats van bij de sportschool, maar in de comfort en de veiligheid van het eigen huis blijkt dit nog best lastig, en dat is voor velen niet in de laatste plaats door gebrekkige ruimte. Gelukkig is er nu echter het PIVOT-bed-en-home-gymsysteem dat te hulp schiet!

Het PIVOT-bed is een geweldige oplossing voor een thuisgym, want je slaapt er niet alleen in, je sport er ook mee. Allereerst is dit bed verkrijgbaar in zowel een double als kingsize variant. Slaap je er niet in, dan doet het bed dienst als jouw persoonlijke thuisgym. Met behulp van twee gasveren kun je het geheel op- en neerklappen, en eenmaal omhoog onthult het bed een volledig krachtrek met optrek- en dipstangen. Het biedt bovendien voldoende ruimte om technische apparaten aan te sluiten, zodat je online jouw eigen trainingsschema’s en video’s kunt volgen.

De vloeroplossing, waarvoor patent is aangevraagd, biedt een stevige beschermingslaag onder een rubberen oppervlak om ervoor te zorgen dat de vloer wordt geïsoleerd van eventuele schade door gewichten, en het bed zelf is gemaakt van staal van kwaliteit S366, met veiligheidscertificering van een onafhankelijk testlaboratorium in de VK. Wat betreft gewichtsklassen kunnen zowel de optrekstangen als de dipstangen meer dan 130 kg dragen, terwijl de staanders van het krachtrek meer dan 500 kg kunnen dragen.

Voor geïnteresseerden: het PIVOT-bed-en-homegym is nu live op Kickstarter, met instapprijzen vanaf £ 750, of ongeveer € 840.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram