Met de nieuwe snelbezorgservice ‘Orderdaily’ shoppen we duurzaam vanuit huis

Nieuwe snelbezorgservice Orderdaily amsterdam

Met de nieuwe snelbezorgservice ‘Orderdaily’ shoppen we duurzaam vanuit huis

Met de nieuwe snelbezorgservice Orderdaily shoppen we vanaf nu duurzaam vanuit huis. Dé oplossing voor lokale winkeliers en hun klanten.

Nieuwe snelbezorgservice Orderdaily amsterdam

Een last-minute cadeautje scoren, die toffe nieuwe sneakers passen of je dagelijkse boodschappen bestellen. De Amsterdamse start-up Orderdaily maakt het nu wel heel makkelijk om je local te supporten, gewoon vanuit je luie stoel. En die bestelling heb je binnen 60 minuten in huis. Hiermee geeft Orderdaily consumenten een stukje vrijheid, controle en gemak terug bij het online shoppen.

Vanuit huis shoppen, op duurzame wijze, is vanaf vandaag nog een stukje comfortabeler geworden. De inwoners van Amsterdam zijn de eerste gelukkigen, maar hopelijk volgt de rest van Nederland snel.

Duurzaam alternatief en extra service

Op stadse e-bikes van VanMoof biedt Orderdaily een duurzaam alternatief voor zowel de vervuilende bezorgbusjes als internetgiganten, die in corona-tijd een pijnlijk groot marktaandeel van de lokale winkelier wegsnoepen. Toch profiteert niet alleen de winkelier van dit duurzame initiatief; de consument ervaart een compleet nieuw level van service. Zo hoef je zelf niet met een mondkapje op in de rij te staan, biedt Orderdaily de garantie binnen 60 minuten bij je op de stoep te staan én kun je kiezen voor een speciale pas-service. Is het je maat niet, dan neemt de biker je boots weer mee terug.

Steeds meer winkels

Onder de ruim dertig Amsterdamse winkels die al zijn aangesloten, staan namen als Baskèts, In Gold We Trust, Eenvoud, Verse Good Store en ‘t Lievertje bloemisten. “Onze klanten kunnen nu binnen een uurtje onze producten thuis hebben, dat is echt een game changer voor ons”, zegt Daan de Greef, eigenaar van Baskèts. In de komende weken verwacht de start-up het aantal aangesloten winkels zeker te verdubbelen.

Snelbezorgservice Orderdaily

Orderdaily is gestart door ondernemer Sander Murray en horeca-ondernemers Maarten de Vries, Sunny Bakhtiar en Jamie van der Will (Jajem, Kopstootbar, De Tulp). Nu de ondernemers door de corona maatregelen zelf ondervonden dat het knap lastig is om je hoofd boven water te houden, bedachten ze dit initiatief, om de lokale ondernemer te ondersteunen.

Volgens Sander Murray is de vraag naar on demand shoppen zoals bij Orderdaily, fors gegroeid door de lockdown-periode in de huidige coronacrisis; “Winkeliers zoeken naar andere manieren om de klant te bereiken, nu fysiek bezoek aan winkels wordt afgeraden en het bezorgen langer duurt dan gemiddeld 2 werkdagen.”

“Kijk naar het straatbeeld in de stad”, zegt mede-oprichter Jamie van der Will. “Winkelstraten verdwijnen en je ziet alleen nog maar bezorgbusjes rijden. Die dragen niet bij aan een veilige, schone stad. Daarnaast bezorgen die busjes vaak pakketjes van de grootste online shops, waarbij de lokale winkelier het nakijken heeft. Dankzij onze supersnelle en duurzame bezorgservice doet die ‘local’ weer volwaardig mee.”

Live + On demand kerstboom

De nieuwe online snelbezorgservice Orderdaily is sinds 24 november live. Om Amsterdammers op een gezellige manier kennis te laten maken met deze nieuwe service, organiseert Orderdaily een ludieke welkomstactie. Iedereen kan een Nordmann kerstboom van 175 cm bestellen én gratis thuis laten bezorgen voor slechts 15 euro. O, één ding; je moet nog wél zelf de slingers ophangen. Maar, om het goed te maken, krijgen de klanten een cadeaukaart om vrij te besteden op Orderdaily.nl.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram