Dr. Dre en Snoop Dogg met ‘Gin & Juice’ cocktails in blik

Dr. Dre Snoop Dogg Gin & Juice Cocktail Blikjes

Dr. Dre en Snoop Dogg met ‘Gin & Juice’ cocktails in blik

Dr. Dre en Snoop Dogg hebben met Gin & Juice een nieuw merk cocktail blikjes gelanceerd, vernoemd naar hun nummer uit 1994.

Dr. Dre Snoop Dogg Gin & Juice Cocktail Blikjes

Dr. Dre en Snoop Dogg zijn terug met een nieuwe samenwerking. En nee, het is geen nieuw rapnummer. De twee muzikale zwaargewichten hebben namelijk een cocktailmerk in blik gelanceerd. Maak kennis met Gin & Juice.

Het bedrijf dankt zijn naam aan Snoop’s Doggystyle-track, “Gin and Juice”, geproduceerd door Dre. De klassieker beschrijft het verhaal van een door alcohol aangedreven feest.

De kant-en-klare Gin & Juice debuteerde met een alcoholpercentage van 5,9% en vier debuutsmaken: citrus, abrikoos, meloen en passievrucht.

“Samen proberen we altijd magie te creëren, we vinden het leuk om creatief te zijn, en alles aan dit product is echt van ons”, zei Dre. “Er zit passie achter, en vriendschap en liefde en een cultuur. We proberen om alles wat we doen fantastisch te maken, en gelukkig raken we meestal het doel.”

“Kijk waar we staan in onze carrière”, voegde Snoop eraan toe. “Kijk naar onze leeftijd en kijk naar wat we hebben gedaan, en we houden nog steeds van elkaar, dus waarom zouden we niet iets samen doen? Vaak hebben mensen al dertig jaar een relatie en kunnen ze niet met elkaar praten, niet rondhangen, dus het is gewoon leuk om een partnerschap te hebben met mensen van wie je echt houdt.”

Met de lancering sluiten Dre en Snoop zich aan bij een lange lijst van beroemdheden die hun eigen alcoholmerken hebben gecreëerd – vooral cocktails in blik duiken de laatste tijd op. Vorige maand introduceerde Kylie Jenner nog Sprinter, haar versie van een wodka-frisdrank met fruitsmaak.

Wanneer de Gin & Juice cocktail blikjes in Nederland verkrijgbaar zijn is nog onduidelijk.


DISCLAIMER: Wij raden onverantwoord alcoholgebruik en/of alcoholgebruik door minderjarigen af. Drink verantwoord en legaal.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram