THE ENTOURAGE GROUP lanceert een exclusieve MR PORTER pop-up

mr porter ibiza

THE ENTOURAGE GROUP lanceert een exclusieve MR PORTER pop-up

THE ENTOURAGE GROUP introduceert volgende maand een exclusieve MR PORTER IBIZA pop-up. En dat op een bekende locatie.

mr porter ibiza

Deze zomer landt THE ENTOURAGE GROUP met het prestigieuze MR PORTER Steakhouse, Bar & Lounge op Ibiza voor een onvergetelijk pop-up avontuur. We kunnen terecht bij het voormalige domein van het bekende zustermerk IZAKAYA Asian Kitchen & Bar, waar vanaf 17 mei het moderne steakhouse van MR PORTER gevestigd zit.

Met al bestaande triomfen in Amsterdam en Barcelona, en een geplande opening in Londen dit jaar, belooft MR PORTER een ongeëvenaarde fine dining belevenis op het betoverende eiland.

Bekend om de grenzen tussen ‘dinner en sinner’ te verkennen, smelt MR PORTER op kunstige wijze de kwaliteit van een modern steakhouse samen met de opwinding van een chique lounge. Het concept biedt een verrassende culinaire ervaring die perfect past bij de kosmopolitische vibe van het eiland. MR PORTER wordt de plek waar jetsetters van over de hele wereld samenkomen en waar de zomeravonden op Ibiza een nieuwe dimensie krijgen.

“Dit seizoen nodigen we gasten uit om deel uit te maken van een unieke culinaire ervaring, waar MR PORTER de normen van fine dining opnieuw definieert. Ibiza staat bekend om zijn levendige atmosfeer, en wij brengen hier een succesvol, bestaand concept dat de perfecte balans vindt tussen culinaire verfijning en een bruisende sfeer. Zoals het gezegde van MR PORTER luidt: International and local. It is this duality, this constant battle of extremes that is MR PORTER” – Yossi Eliyahoo, mede-eigenaar en oprichter van THE ENTOURAGE GROUP.

Een van de opvallende kenmerken van MR PORTER is het iconische ontwerp, met een open showkeuken en een indrukwekkende 360-graden bar in het hart van het restaurant, dat het epicentrum vormt voor vooruitstrevende dranken en cocktails. MR PORTER Ibiza presenteert een Mediterraans menu dat een samensmelting is van verfijnde gerechten, bijzondere smaakcombinaties en ongeëvenaarde technieken, waarbij gerechten van topkwaliteit de speelse en dubbelzinnige keuken van MR PORTER typeren.

mr porter ibiza

Een menu waar moeiteloos klassiekers en signature gerechten als huisgemaakte focaccia, lady mignon, jumbo prawn salad, sirloin steak, spicy yellowtail sashimi, worden gecombineerd met nieuwe creaties die passen bij waar iedereen naar hunkert. Gasten kunnen relaxen in een van de cabanas of rondom het zwembad, terwijl ze genieten van de levendige sfeer.

De energie wordt verder opgevoerd door de DJ, die deze zomer zorgt voor de nodige beats die elke avond doorgaan tot in de late uurtjes. MR PORTER Ibiza belooft niet alleen een gastronomisch spektakel te zijn, maar ook een hotspot waar een informeel fine dining concept en sociale interacties samenkomen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram