Telo kondigt zijn kleine elektrische MT1-pick-up aan

Elektrische Telo MT1 pick-up

Telo kondigt zijn kleine elektrische MT1-pick-up aan

De kleine elektrische Telo MT1 pick-up truck is een voertuig ter grootte van een Mini Cooper, met veel opbergruimte en plaats voor vijf passagiers.

Elektrische Telo MT1 pick-up

Telo heeft zijn elektrische MT1 pick-up truck onthuld. Het voertuig is ontworpen voor stadsbewoners die hunkeren naar avontuur en bruikbaarheid. Het design is gecreëerd door de bekende industrieel ontwerper Yves Béhar, bekend om zijn samenwerkingen met gerenommeerde merken zoals Herman Miller, Samsung, SodaStream en Prada. De MT1 biedt een samensmelting van functionaliteit en stijl.

De Telo MT1 onderscheidt zich met een ruim 1,50m bed en een vierdeursontwerp dat comfortabel plaats biedt aan maximaal vijf passagiers. Met deze veelzijdige opstelling kunnen stedelijke avonturiers zowel vracht als vrienden vervoeren zonder in te leveren op comfort of gemak.

De elektrische pick-up heeft een indrukwekkende acceleratie van 0-100 km/u in slechts 4,0 seconden en een topsnelheid van 200 km/u. Esthetisch gezien wijkt de Telo MT1 af van het typische robuuste vrachtwagenontwerp. Zijn rechthoekige, mat afgewerkte buitenkant straalt een moderne en strakke uitstraling uit, die doet denken aan hedendaagse elektrische voertuigen zoals die van Renault. Hoewel hij misschien niet het stoere en ruige uiterlijk heeft van traditionele pick-ups, biedt de MT1 een verfrissende kijk op wat een elektrische pick-up kan zijn: een stijlvolle, stadsvriendelijke optie voor buitenenthousiastelingen die op zoek zijn naar een combinatie van vorm en functie.

De eerste batch Telo Trucks zal met de hand worden gebouwd en de eerste klanten kunnen naar verwachting in 2025 hun bolide verwelkomen, gevolgd door massale levering in 2026.

Elektrische Telo MT1 pick-up

Elektrische Telo MT1 pick-up

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram