BMW showt waanzinnige in-car bioscoop met 31-inch 8K-scherm

BMW in-car bioscoop 31-inch 8K-scherm

BMW showt waanzinnige in-car bioscoop met 31-inch 8K-scherm

BMW showt een in-car bioscoop met 31-inch 8K-scherm. Het display zakt op commando naar beneden vergezeld van een Hans Zimmer-geluidssignaal.

Naast de introductie van onder meer van kleur veranderende lak en de gloednieuwe iX M60 op CES 2022, heeft BMW ons nu een glimp gegeven van een enorm 31-inch 8K-scherm voor passagiers op de achterbank. Een ware bioscoop in de auto.

Door BMW bestempeld als de ‘in-car entertainment van de toekomst’, strekt het ultrabrede theaterscherm zich vanaf de dakhemel naar beneden uit om zo perfect achter de rugleuning van de voorstoelen te passen. Het scherm kan inhoud weergeven in de formaten 16:9, 21:9 en 32:9, en heeft 5G-connectiviteit om te integreren met Amazon Fire TV.

Om het display te gebruiken, kan men kiezen voor My Mode Theatre, waarin het scherm naar beneden afdaalt met een epische achtergrondtrack van Hans Zimmer. De verlichting in de cabine schakelt over naar zachte sfeerverlichting en de jaloezieën worden opgerold vanaf de zij- en achterruiten. Schermhoeken en andere bedieningselementen kunnen worden aangepast via een touchpad op de achterdeuren, en een Bowers & Wilkins zorgt voor een krachtig meeslepend geluid als aanvulling op het grote 8K-scherm.

Exacte release-informatie moet nog worden vrijgegeven, maar de verwachting is dat de nieuwe functie binnenkort in de grotere productievoertuigen van BMW zal verschijnen.

BMW in-car bioscoop 31-inch 8K-scherm

Post a Comment

#Volg ons op Instagram