KERSTCADEAUTIP: Deze adventskalenders zijn wél leuk om te geven en te krijgen

CADEAUTIP KERST Adventskalenders 2021

KERSTCADEAUTIP: Deze adventskalenders zijn wél leuk om te geven en te krijgen

Al op zoek naar kerstcadeautips? Deze adventskalenders 2021 zijn wél leuk om te geven en te krijgen met oog op kerst, zoals die van Rituals.

CADEAUTIP KERST Adventskalenders 2021

Toegegeven, het voelt niet alsof de kerstdagen om de hoek liggen. Toch is het volgende maand al december, met alle cadeaujachtgevolgen van dien. En om er dit jaar een beetje op tijd bij te zijn, hebben we alvast een fraaie cadeautip voor kerst. Een moderne adventskalender die wél leuk is om te geven of te krijgen.

Natuurlijk, adventskalenders met iets speciaals erin zijn op zichzelf niet nieuw. Velen onder ons hebben reeds de ludieke varianten met snoep of bier reeds ontdekt. Altijd een succes. Het concept van meerdere dagen verrassing en lekkere pret is en blijft immers iets moois, en daarom hebben ook een hoop merken op het gebied van chocolade, alcoholische gummies en zelfs uiterlijke verzorging nu fraaie adventskalenders samengesteld.

Cadeautip voor kerst: Adventskalenders 2021

Voor hen die niet helemaal bekend zijn met de adventskalender, een kleine toelichting:

Met een adventskalender beleef je in de 24 dagen voor kerst elke dag een beetje voorpret. Je telt de dagen tot kerstochtend af door elke dag één van de 24 ‘deurtjes’ in de kalender te openen, en er een cadeautje uit te halen. Klinkt goed, deze cadeausets. Toch?

Tegenwoordig zijn er een heleboel adventskalenders met bijzondere inhoud. Merken als Kiehl’s, Lindts, Charlotte Tilbury, LEGO, Jo Malone, Lancôme, Rituals, Niederegger, Dr. Hauschka, Bobbi Brown, Clinique, Balmain, Diptyque, Chanel, Babor, Acqua di Parma én de Bijenkorf hebben allen enorm toffe adventskalenders 2021 gecreëerd die we niet kunnen negeren.

Hieronder een aantal varianten die wat ons betreft niet te missen zijn:

Rituals Adventskalender 2D – Limited Edition

Het kerstseizoen zit vol feestelijke momenten en tradities die één ding gemeen hebben: we delen ze met onze dierbaren. Het is een drukke tijd, en daarom is het nog belangrijker dat je je tijd neemt en geniet van de kleine vreugdevolle dingen van het leven. Als dagelijkse herinnering en als feestelijk moment van vreugde vind je achter elk deurtje van The Ritual of Advent kalender een luxueus cadeautje voor jou of voor een van je dierbaren.

De Rituals Adventskalenders koop je al voor € 59,90.

CADEAUTIP KERST Adventskalenders 2021

Kusmi Tea – Tsarevna biologische thee adventskalender in Roaring Twenties editie 24 stuks

Dans op het ritme van de Roaring Twenties en wacht geen minuut langer om te genieten van Kusmi Tea’s geweldige blends. Dankzij de speciaal geselecteerde biologische theeën en infusions voor deze adventskalender kun je elke dag genieten van het plezier van het delen, wat we allemaal zo erg hebben gemist. Inclusief een aantal accessoires om je thee perfect te bereiden. Iets speciaals voor een speciaal iemand net voor kerst, of een cadeautje van jezelf voor jezelf terwijl je wacht op de grote dag.

De Kusmi Tea adventskalender met thee heb je voor slechts € 34,95

CADEAUTIP KERST Adventskalenders 2021

LEGO City – Adventskalender

Bouw de spanning op naarmate de kerstdagen dichterbij komen met deze LEGO City adventkalender (60303) speelgoedset. Kinderen en volwassenen kunnen de dagen aftellen met leuke minimodellen, populaire personages uit de tv-serie LEGO City Adventures en coole accessoires. Vouw de besneeuwde City speelmat uit en je bent helemaal klaar voor eindeloze fantasierijke avonturen.

De LEGO City adventskalender kost maar € 24,95.

CADEAUTIP KERST Adventskalenders 2021 lego

 

 

Niederegger – Merry Christmas Adventskalender 300 gram

Het geheim van Niederegger marsepein wordt van generatie op generatie doorgegeven. Aromatische amandelen van uitstekende kwaliteit zijn de belangrijkste grondstof voor Niederegger marsepein. Deze zonovergote amandelen hebben karakteristieke zoetige smaak en wordt de verkregen amandelmassa verwarmd boven een open vuur in braadketels. De wereldberoeme marsepein van Niedereger vind zijn weg terug in de adventskalender in allerlei verschillende smaken en als verrassing zit ergens een Santa Claus verstopt.

Deze Niederegger adventskalender geef je al cadeau voor € 26,95.

CADEAUTIP KERST Adventskalenders 2021

Smith & Sinclair – Eat Your Drink: Naughty or Nice Alcoholic Gummies adventskalender 24 stuks

Eat Your Drink: Naughty or Nice Countdown Calender, alchoholische cocktail gummies van het merk Smith & Sinclair. Een feestelijk alternatief voor de standaard adventskalender met een afwisselende selectie cocktail favorieten. Bevat 5% alchohol per gummy, en komt in cocktailsmaken zoals Gin Tonic, Berry Daiquiry, Whiskey Ginger, Tequila Sunrise, Pineapple Bellini, Passionfruit Mojito, Whiskey Sour Raspberry Collins en Piña Colada.

De Smith & Sinclair Alcoholic Gummies adventskalender heb je al in huis voor € 44,95.

CADEAUTIP KERST Adventskalenders 2021

Welke van deze ludieke adventskalenders 2021 wil jij wel geven of ontvangen?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram