INNSiDE by Meliá Amsterdam is het eerste hotel op de Zuidas met een skybar en restaurant

hotel INNSIDE by Meliá Amsterdam zuidas skybar

INNSiDE by Meliá Amsterdam is het eerste hotel op de Zuidas met een skybar en restaurant

INNSiDE by Meliá Amsterdam is nu geopend en is het eerste hotel op de Zuidas met een skybar en een restaurant op de 19e verdieping.

hotel INNSIDE by Meliá Amsterdam zuidas skybar

Urban lifestyle hotel INNSIDE by Meliá Amsterdam, onderdeel van de Spaanse hotelgroep en het familiebedrijf Melía, heeft onlangs de deuren geopend van haar hotel in het hart van de Zuidas in Amsterdam. Kom jij Spaans dineren op de 19e verdieping of een cocktail drinken in de skybar?

Het fonkelnieuwe hotel op de Amsterdamse Zuidas telt 328 kamers, diverse creatieve meeting spaces en een gym waar je 24/7 terecht kunt. INNSIDE by Meliá Amsterdam biedt daarnaast ook onderdak aan twee bar/restaurants; TIERRA (‘De Aarde’) in de lobby op de begane grond van het hotel, met een buitenterras en uitzicht op een stadstuin, en eyecatcher CIELO (‘De Hemel’), een skybar en Spaans restaurant op de 19de verdieping met een kosmopolitische uitstraling en adembenemend uitzicht over Amsterdam en het zakendistrict.

hotel INNSIDE by Meliá Amsterdam zuidas skybar

INNSiDE Amsterdam

INNSiDE Amsterdam is een 4 sterren-hotel en is de eerste locatie van het Spaanse Melia Hotels International in Nederland. Het hotel in Amsterdam is gevestigd in de voormalige Akzo Nobel-toren in het epicentrum van de Zuidas, een district dat inmiddels bekend staat als de thuisbasis van start-ups, creatieve en internationale bedrijven, maar ook van expats en locals. De toren is volledig verbouwd tot een hotel, met een concept dat draait om de moderne reiziger met een actieve levensstijl die de ideale balans zoekt tussen werk en privé.

hotel INNSIDE by Meliá Amsterdam zuidas skybar

De ontdekking van de hemel

De comfortabele open living lounge en lobby van het hotel zorgen voor een warme uitstraling en uitzicht op een prachtige stadstuin. Dit kloppend hart van het hotel is de thuisbasis van bar/restaurant TIERRA, dat met een all-day service de perfecte plek is voor zakenlunches, een snelle sandwich of een coffee to go. Je kunt er echter ook terecht voor ‘after work’ bites en cocktails.

In het lichte en ruim opgezette CIELO op allerhoogste verdieping van het hotel vind je de eerste skybar plus restaurant op de Zuidas. Hier onderga je een totaal andere ervaring. Met een kosmopolitisch uitzicht op de achtergrond serveert de chef, Oriana Bellardi, moderne Spaanse gerechten uit de open keuken. Aan de enorme bar drink je de sterren van de hemel. De lobby en de skybar zijn niet alleen toegankelijk voor gasten, want ook locals kunnen hier terecht.

hotel INNSIDE by Meliá Amsterdam zuidas skybar

Van Loft tot Townhouse

Het interieur van het hotel focust op licht en veelzijdig. De openbare ruimtes beschikken over  modern en comfortabel meubilair waarin je heerlijk kunt wegdromen, maar zeler ook kunt werken.

De in totaal 328 hotelkamers zijn ingedeeld in verschillende kamercategorieën, variërend van Contemporary tot Premium. Er zijn ook ruimere ‘Lofts’ en ‘Townhouses’ op de 17de en 18de verdieping, met een fantastisch uitzicht over de stad. De kamers, allemaal met natuurlijke lichtinval, variëren in grootte van 19 tot 47 vierkante meter. De Townhouses bieden naast een regendouche ook een bad. Alle kamers zijn voorzien van een designer badkamer met inloopdouche, een kingsize bed, hoge kwaliteit bedlinnen, een Led TV met Chromecast en airconditioning.

hotel INNSIDE by Meliá Amsterdam zuidas skybar ‘Stay Curious’

De filosofie van INNSiDE by Meliá ‘Stay Curious’ belooft gasten een thuis weg van huis dat volop inspiratie biedt. De balans tussen werk en privé komt ook tot uiting in de vergaderruimtes. INNSiDE Amsterdam biedt twee multifunctionele vergaderruimtes en een Big Ideas Space, vol slimme, duurzame accenten om te inspireren. Tevens heeft het hotel direct toegang tot de 17 zalen van het naastgelegen conventiecentrum Atrium. Het is ook de thuisbasis van een goed uitgeruste fitnessruimte, compleet met de modernste Technogym-apparatuur en 24 uur per dag beschikbaar voor gasten. Studenten van de nabijgelegen Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam zijn verantwoordelijk voor de kunst in het hotel.

hotel INNSIDE by Meliá Amsterdam zuidas skybar

INNSiDE by Melia vindt duurzaamheid tot slot belangrijk. Daarom zijn papier en plastic voor eenmalig gebruik weggelaten in alle kamers en heeft hotel beddengoed en handdoeken gemaakt van 100% milieuvriendelijk materiaal. INNSiDE by Meliá heeft hotels op 28 locaties, verspreid over 10 landen met 13 extra hotels die de komende jaren worden geopend.

Wanneer kom jij langs bij INNSiDE by Meliá Amsterdam?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram