Verras jouw valentijn dit weekend met verleidelijke lingerie en verhoog de temperatuur

Sexy lingerie kopen tips Valentijnsdag-cadeautip

Verras jouw valentijn dit weekend met verleidelijke lingerie en verhoog de temperatuur

Verras jouw valentijn dit weekend met verleidelijke lingerie en verhoog de temperatuur. Sexy lingerie kopen is dé Valentijnsdag-cadeautip!

Sexy lingerie kopen tips Valentijnsdag cadeautip

We hopen dat iedereen beseft dat we juist in deze tijd een beetje extra dienen uit te pakken met Valentijnsdag. En nu de temperatuur buiten tot ver onder het vriespunt duikt, biedt dat meer dan ooit de gelegenheid om de temperatuur binnen goed te verhogen. En dan hebben we het niet over een slinger geven aan de thermostaat.

Heren, dit jaar is lingerie cadeau doen aan jouw speciale dame eigenlijk een must. De lockdown en de avondklok schreeuwen om een spannend presentje! En het mooie van verleidelijke lingerie cadeau geven met Valentijnsdag, is dat zowel jij als jouw partner er profijt van hebben. Lees maar mee.

Valentijnsdag-cadeautip: Verleidelijke lingerie voor haar

 

Sexy lingerie kopen voor jouw valentijn is nu typisch zo’n mes dat aan twee kanten snijdt, in positieve zin welteverstaan. Allereerst zal het een hele mooie verrassing zijn voor haar, want niet veel mannen durven spannende lingerie te kopen voor een vrouw. Daarnaast betekent het krijgen van mooie, nieuwe lingerie voor haar dat ze gegarandeerd een confidence boost zal krijgen. Zie het als hernieuwd zelfvertrouwen, want jij wilt haar immers in die lingerie zien stralen en zij voelt zich daarom sexy en gewild.

Een dikke duim naar onszelf mag tot slot ook niet ontbreken, want wij zijn stiekem de grote winnaar. We kunnen haar in de lingerie steken die wij sexy vinden en worden hier nog voor beloond ook! Het spreekwoordelijke mes, dus.  Zoals het gezegde luidt; A happy wife is a happy life.

Last minute sexy lingerie kopen bij Hunkemöller is mogelijk: Bellen en direct bezorgen aan huis

Sexy lingerie kopen tips Valentijnsdag cadeautip

Nu de winkels gesloten zijn is het handig om te weten waar we deze week nog online cadeaus kunnen kopen voor onze dames. Wat belangrijk is om te weten, is dat niet alle webshops op tijd leveren als je last minute bestelt. Aangezien Hunkemöller natuurlijk enorm bekend staat om zijn sexy lingerie en toffe cadeau-opties, hebben wij contact met hen opgenomen om te checken hoe het zit met dergelijke cadeautjes kopen op het laatste moment. En we hebben goed nieuws voor de man die – net zoals wij – soms in tijdnood komt.

Mocht ook jij namelijk jouw special lady met Valentijnsdag willen verrassen met verleidelijke lingerie, dan biedt Hunkemöller ons nu ook de optie om telefonisch een bestelling te plaatsen, met de mogelijkheid voor afhalen of thuis bezorgen. Twijfel je er dus aan of een webshopbestelling via de normale weg tijdig binnen zal zijn met de reguliere post, bel dan de winkel bij jou in de buurt en plaats je bestelling.

Woon je binnen een straal van 5 kilometer, dan bezorgen de dames van de winkel jouw bestelling direct aan huis. Woon je buiten diezelfde straal? Je bent welkom om zelf even langs te wippen bij de dichtstbijzijnde Hunkemöller-locatie en het klaar gelegde cadeaupakketje af te halen. Weet je zeker dat je op tijd bent voor aankomende zondag!

 

Valentijnslingerie

 

Goed, de Valentijnsdag-cadeautip van dit jaar is dus mooie lingerie kopen. Nu nog wat inspiratie! Als we kijken naar Hunkemöller’s aanbod dan valt direct op dat ze momenteel een hele fraaie Valentijnscollectie hebben. Sexy kant, zachte aanvoelende slipdresses en speelse body’s. Heel eerlijk, het liefst kochten we het allemaal voor het vrouwtje, want kiezen is lastig. Wat dat betreft is het raadzaam om iets te kopen wat ze nog niet heeft. Twijfel je teveel en ben je bang dat ze het nooit heeft gekocht om een specifieke reden, ga dan voor een item wat ze al wel heeft en graag draagt, maar dan ga dan voor een net iets sexyer exemplaar in een andere kleur en stof.

Binnen de Valentijnscollectie zien we vooral veel rood. Deze kleur is uiteraard bij uitstek geschikt voor lingerie op de veertiende van februari!

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Sexy lingerie kopen tips Valentijnsdag cadeautip

Sexy lingerie kopen tips Valentijnsdag cadeautip

Sexy lingerie kopen tips Valentijnsdag cadeautip

Sexy lingerie kopen tips Valentijnsdag cadeautip

Private Collection

 

De Private Collection van Hunkemöller oogt op het eerste gezicht nog net een tikkeltje spannender. Zo zien we binnen deze collectie niet alleen jarretels en bustiers, maar tevens strings met open kruis. Nu kun jij zelf het beste inschatten of jouw vrouw of vriendin dit kan appreciëren, maar zeker is dat het een nieuwe soort energie in huis brengt als ze dit nog nooit heeft gedragen – in jouw bijzijn. Kun jij van haar afblijven? Nee? Dan is ook zij ongetwijfeld content..

Wat is voor jou de perfecte Valentijnsdag-cadeautip? Ga jij voor Hunkemöller’s Private Collection of de Valentijnscollectie?

Sexy lingerie kopen tips Valentijnsdag cadeautip

Sexy lingerie kopen tips Valentijnsdag cadeautip

Sexy lingerie kopen tips Valentijnsdag cadeautip

Post a Comment

#Volg ons op Instagram