FESTIVAL: Mysteryland kondigt 2021-editie aan met exclusieve pre-sale

Mysteryland 2021 pre-sale kaarten kopen

FESTIVAL: Mysteryland kondigt 2021-editie aan met exclusieve pre-sale

Mysteryland 2021 moet in de tweede helft van de festivalzomer plaatsvinden bij Haarlemmermeer en kondigt exclusieve pre-sale aan.

Mysteryland heeft goede hoop dat het van 27 t/m 29 augustus het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer weer kan omtoveren tot een magisch festivalterrein. Om dit kracht bij te zetten kondigt het legendarische evenement vandaag de start van haar kaartverkoop aan. Het grootste dancefestival van Nederland verwacht snel door de tickets heen te zijn.

Ruim 95% van Mysteryland’s trouwe bezoekers heeft gekozen het ticket van vorig jaar te behouden voor de 2021 editie. Voor de resterende tickets wil Mysteryland als eerste haar trouwe fans de kans geven om alsnog een kaartje te bemachtigen via een exclusieve pre-sale. Bezoekers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via de Mysteryland website, en inschrijven kan t/m 21 februari 12:00.

Hopen op Mysteryland 2021

Het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld, waar voorheen onder andere Armin van Buuren, Martin Garrix, Nora En Pure, Sven Väth en Carl Cox optraden, heeft ondanks de verplaatsing van vorig jaar goede hoop dit jaar een editie neer te kunnen zetten.

Milan Raven, Managing Director van ID&T Events: “We leven heel erg toe naar het moment dat we weer samen met onze bezoekers het leven kunnen vieren. We beseffen dat het nog geen gelopen race is, maar met alle hulpmiddelen die de samenleving tot zijn beschikking heeft staan we er in ieder geval een stuk beter voor dan afgelopen jaar. We merken dat heel veel mensen weer smachten naar enige vorm van samenzijn en op zoek zijn naar een uitlaatklep, en waar kan dat beter dan op Mysteryland.”

Mysteryland staat bekend als de klassieke afsluiter van de festivalzomer. Elk jaar treden meer dan 300 artiesten op uit verschillende genres, van house, deep-house, big room, bass, techno, trap, trance en minimal tot aan hardstyle, hardcore, R&B, latin en hip hop. Met meer dan 20 stages is er voor ieder wat wils. De kunstzinnige stages variëren van dansvloeren in de open lucht, tot enorme tenten die zich vullen met lasershows en state of the art geluid. Op zaterdag- en zondagavond wordt Mysteryland traditiegetrouw knallend afgesloten met legendarische eindshows vol vuurwerk op de Main stage en Q-dance stage.

Naast de vele muziekstages valt er altijd nog veel meer te ontdekken op het festivalterrein. Vele kunstzinnig verlichte paden leiden je door bossen en velden naar verborgen plekken om te ontdekken. Ook zijn er verschillende kunstinstallaties, foodcourts en kunnen onverwachte ontmoetingen met gelijkgestemden en kunstenaars je verrassen. Daarnaast is er ook een ruim aanbod voor spirituele bezoekers, van cacao ceremonies en meditatiesessies tot aan massages en yoga.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mysteryland (@mysteryland_official)

Mysteryland 2021 camping

De echte diehards kunnen hun festival weekend compleet maken door op de camping te verblijven. Campingbezoekers van Mysteryland krijgen een extra festivaldag op vrijdag en kunnen langer door dan de rest tijdens de afterparties op het terrein. Ook is er een silent disco die tot in de late uurtjes doorgaat voor iedereen die er geen genoeg van kan krijgen. Voor de vroege vogels is er ochtendyoga op het campingplein en op de markt kan je je festivaloutfit laten pimpen en je haar stylen in de laatste trends.

Stay tuned voor meer info over de Mysteryland 2021 camping.

Pre-sale-inschrijving

De inschrijving voor de exclusieve pre-sale gaat vandaag van start via mysteryland.nl/register. Registreren kan tot uiterlijk 21 februari 12:00. Mocht Mysteryland 2021 niet plaats kunnen vinden dit jaar, hebben de bezoekers de mogelijkheid voor een refund van het ticket.

Mysteryland 2021 Info

Datum: 27 t/m 29 augustus 2021
Locatie: Floriadeterrein, Haarlemmermeer, Amsterdam
Info & tickets: Mysteryland.nl
Facebook-event: facebook.com/Mysteryland

Fotocredits: Mysteryland

Post a Comment

#Volg ons op Instagram