FESTIVAL: Straf_Werk Festival 2021 kaartverkoop is nu van start!

straf_werk festival 2021 swf 2021

FESTIVAL: Straf_Werk Festival 2021 kaartverkoop is nu van start!

Straf_Werk Festival moet het eerste dancefestival van 2021 in Amsterdam worden, en de SWF 2021 kaartverkoop is nu gestart!

straf_werk festival 2021 swf 2021

Na een bizar jaar kijkt de festivalorganisatie van SWF, misschien beter bekend als Straf_Werk, net als wij vol goede moed naar aankomende zomer. Onlangs kondigde het kabinet namelijk 1 juli aan als streefdatum om weer evenementen te laten plaatsvinden. En dat komt voor SWF 2021 meer dan goed uit met 14 augustus als datum. Wij zijn er in ieder geval meer dan klaar voor om een dansje te wagen bij SWF 2021, dus hebben onze ticket inmiddels in de pocket.

De zomer van 2020 duurde door COVID-19 lang en de partyagenda was leeg. Die van 2021 ziet er vooralsnog rooskleuriger uit, met SWF 2021 dat als eerste festival naar buiten treedt en een plek op de
evenementenkalender prikt: op 14 augustus 2021 in het Havenpark Amsterdam. Bij doorgang zal SWF het eerste dancefestival van Amsterdam zijn. En het mooiste nieuws: de gehele line-up van vorig jaar verhuist met ons mee naar de nieuwe datum.

Hardste editie ooit

Met als achtervang de garantieregeling die het mogelijk maakt de risico’s voor evenementorganisatoren af te dekken, maar vooral met het enthousiasme en de professionaliteit die de bezoekers van SWF gewend zijn, kijkt organisator Jasper Goossen hoopvol naar de editie van 2021: “We zijn nog steeds aangeslagen door de dreun die we hebben gekregen van corona, dat zo heeft huisgehouden in onze sector. Maar we likken onze wonden, rechten onze rug en met meer energie dan ooit gaan we van 2021 de hardste editie ooit maken. Dat verdienen wij, maar dat verdient ons publiek al helemaal!”

Voorzorgsmaatregelen

De ontwikkelingen op het gebied van vaccinaties, sneltesten, alsmede verschillende geluiden vanuit de politiek en ondersteund met het garantiefonds dat vanaf 1 juli in werking treedt, geeft de organisatie voldoende vertrouwen dat het evenement plaats kan vinden. Er is voortdurend overleg met de gemeente Amsterdam en de GGD over de actuele ontwikkelingen en veiligheidsrisico’s en -eisen om alles in goede banen te leiden betreft veiligheid en daarmee de
kans op besmettingen tijdens het festival te voorkomen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SW (@straf_werk)

SWF 2021: Volledige line-up

 

De gehele line-up van SWF 2020 wordt meegenomen naar de editie van 2021:

Âme II Âme
ANOTR
ARTBAT
Chris Stussy b2b Prunk Colyn
Comrade Winston DJOKO
Floorplan
Franky Rizardo
Gerd Janson b2b Krystal Klear Henrik Schwarz live
Honey Dijon
Iris Menza
Jesse Maas
Kerri Chandler
La La
Luuk van Dijk
Maceo Plex
Marcel Dettmann
Mella Dee
Mind Against
Mirella Kroes b2b Van Anh Nicky Elisabeth
Patrick Topping
Project89
ROD
Sam Paganini TOMAN Wouter S.

Tickets en informatie SWF 2021

 

Datum: 14 augustus 2021
Locatie: Havenpark Amsterdam
Openingstijden: 12.00 – 23.00 –
Website: www.strafwerk.org

De kaartverkoop loopt dit jaar anders dan normaal. Men heeft er het volste vertrouwen in dat we elkaar deze zomer weer kunnen zien, maar er blijft een kans dat de overheid besluit om festivals niet door te laten gaan. Daarom werkt SWF op dit moment enkel met een
aanbetaling van 50% van je ticket.

Gaat SWF 2021 niet door? In dat geval ontvang je natuurlijk jouw aanbetaling terug (ex. service fee). Heb je jouw ticket bewaard van SWF 2020? Dan is deze geldig voor SWF 2021 op 14 augustus. Je ontvangt binnenkort automatisch een mail van de organisatie met daarin jouw nieuwe ticket. Hiervoor hoef je niets te doen.

De voorverkoop is vandaag gestart via www.strafwerk.org. Uitverkocht? Check dan Ticketswap!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SW (@straf_werk)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram