FESTIVAL: DGTL keert terug in september en kaartverkoop start 5 februari

DGTL 2021 september kaartverkoop 5 februari

FESTIVAL: DGTL keert terug in september en kaartverkoop start 5 februari

DGTL 2021 keert 11 & 12 september terug bij de NDSM-Werf en de kaartverkoop start 5 februari. Ga jij naar dit techno-feest in Amsterdam?

DGTL Amsterdam keert terug. Het verloren evenementenjaar 2020 ligt achter ons en heeft ondanks alles ook veel nieuwe inzichten opgeleverd. 2021 is het jaar van nieuwe kansen, nieuwe beloftes en de hoop op een betere wereld. Een nieuwe cyclus voor iedereen, ook voor DGTL in meerdere opzichten. Zodoende keert het festival terug op de NDSM-werf, maar ditmaal niet als opener van het festivalseizoen.

Na een jaar van reflectie ziet DGTL 2021 als de start van A NEW CYCLE, een jaar waarin alles waar DGTL de afgelopen jaren aan heeft gewerkt bij elkaar komt en zo een springplank naar de toekomst wordt. Die toekomst wordt onder meer geschreven door de eerste reeks namen in de DGTL 2021 line-up.

DGTL 2021 line-up

Acid Pauli
Adriatique
Afrodeutsche
Ben Böhmer
Blawan
The Blessed Madonna & HAAi
CamelPhat
Colyn
David Vunk
DJ Assault
DJ Python
Egyptian Lover
Eris Drew
Honey Dijon
Ingi Visions
KI/KI
Luke Vibert
Mala
Margaret Dygas
Meetsysteem
MEUTE
Mind Against
Nicola Cruz
Nina Kraviz
Paula Temple & SNTS
Ø [Phase]
Ricardo Villalobos
ROD
Worakls

 

A NEW CYCLE

DGTL Amsterdam verhuist in deze nieuwe cyclus van het traditionele begin van het festivalseizoen naar het eind van de zomer. Wat centraal staat, is de duurzame manier van programmeren, door internationale headliners te combineren met lokaal talent, gekoppeld aan een duurzame manier van organiseren. DGTL is het eerste elektronische muziekfestival dat volledig circulair geproduceerd wordt, waarbij bovengemiddelde aandacht wordt besteed aan de uitdagingen op het gebied van energie, water en sanitatie, voedsel, grondstoffen en mobiliteit. Na een jaar waarin duidelijk werd hoe kwetsbaar het leven op onze planeet is, is deze stap belangrijker dan ooit.

Door de focus te verleggen naar september, kan DGTL nog meer en betere stappen maken naar een duurzame terugkeer in het festivallandschap, met een productie die het verloren jaar 2020 zal doen vergeten.

DGTL 2021 vindt plaats op 11 en 12 september 2021. De voorverkoop start op vrijdag 5 februari om 11:00u via dgtl.nl/2021-tickets.

DGTL 2021 Info

Datum: 11 & 12 september 2021
Locatie: NDSM-werf, Amsterdam
Info & tickets: dgtl.nl/2021-tickets
Facebook-event: facebook.com/events/421732865305915

Fotocredits: DGTL – Tim Buiting

Post a Comment

#Volg ons op Instagram