Apple’s volgende MacBook Air is naar verluidt nog dunner en lichter

Apple nieuwe MacBook Air 2021 dunner en lichter

Apple’s volgende MacBook Air is naar verluidt nog dunner en lichter

Apple’s volgende MacBook Air is naar verluidt nog dunner en lichter. De nieuwe MacBook Air zou dit jaar nog verkrijgbaar moeten zijn.

Apple nieuwe MacBook Air 2021 dunner en lichter

In een recent rapport onthult Bloomberg dat de volgende serie MacBook Air-laptops nog dunner en lichter zal zijn dan zijn vorige modellen. Dit nieuws komt daags nadat berichtgeving meldde dat Apple de iMac opnieuw heeft ontworpen en dat er weleens een opvouwbare iPhone onderweg kan zijn. Het lijkt erop dat de techgigant meerdere producten in zijn repertoire wil vernieuwen, waaronder dus de nieuwe MacBook Air.

Naast de mogelijke inkrimping van de toch al zeer draagbare laptop, zal de komende Air-vernieuwing ook een volgende generatie M1-processor met zich meebrengen. De laptop zal hetzelfde MagSafe-oplaadsysteem blijven gebruiken, maar het Amerikaanse bedrijf beraadt zich vermoedelijk over een ontwerp met kleinere schermranden om ervoor te zorgen dat draagbaarheid nog meer de belangrijkste focus is.

Hoewel de berichtgeving niet precies vermeldt hoeveel dunner en lichter de laptop zal zijn in vergelijking met het huidige model, wordt verwacht dat de volgende MacBook Air gepositioneerd zal worden als een premium alternatief. De huidige MacBook Air, die is uitgerust met de meest recente M1-chip, blijft als instapmodel behouden.

Degenen die op zoek zijn naar een nieuwe laptop moeten nog even wachten op de nieuwe MacBook Air, aangezien deze later dit jaar of zelfs pas in 2022 op de markt komt. De Apple-laptop zal waarschijnlijk worden uitgebracht nadat de bijgewerkte MacBook Pro’s beschikbaar zijn. Apple is van plan later dit jaar de vernieuwde iMac en andere aanvullende Mac Pro-producten te lanceren.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram