Volgende generatie iPhone 13 komt mogelijk met 1TB geheugenopslag

iPhone 13 met 1TB geheugenopslag

Volgende generatie iPhone 13 komt mogelijk met 1TB geheugenopslag

Volgende generatie iPhone 13 komt mogelijk met 1TB geheugenopslag, een nieuwe notch en veel meer. Check snel dit iPhone 13-nieuws!

YouTube-sensatie Jon Prosser is terug met nieuw gelekt Apple-nieuws, dit keer suggererend dat de volgende generatie iPhones een opslaguitbreiding krijgt tot maar liefst 1 TB. Gaan we een iPhone 13 zien met zoveel geheugenopslag?

Volgens de frequent lekkende bron werkt Apple momenteel aan prototypes voor de iPhone 13, waaronder modellen met 1 TB interne opslag. De smartphones van Apple zijn momenteel maximaal 512 GB – sinds de lancering van de XS in 2018 – en hoewel Prosser niet helemaal zeker is of de techgigant uiteindelijk modellen van 1 TB commercieel zal uitbrengen, zegt hij dat elk mogelijk model met die hoeveelheid opslag zou vallen onder de iPhone 13 Pro- en Pro Max-modellen.

Naast opslag zegt Prosser ook dat de aankomende iPhones bovenaan de voorzijde kleinere notches in hun ontwerp zullen hebben. Er is nog geen nieuws over de vraag of Apple een ingebouwde vingerafdruklezer zal inbouwen, maar tot nu toe merken geruchten op dat het bedrijf Face ID wil behouden ongeacht een vingerafdrukscanner, en daarom zal het gekerfde ontwerp niet snel worden gewijzigd naar een notch-vrij design.

Je kunt de volledige video van Prosser bovenaan bekijken.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram