We hebben meer informatie over Apple’s opvouwbare iPhone

informatie Apple opvouwbare iPhone Flip

We hebben meer informatie over Apple’s opvouwbare iPhone

Meer informatie over Apple’s opvouwbare iPhone Flip is opgedoken. Ga jij deze opklapbare smartphone van Apple kopen in de toekomst?

informatie Apple opvouwbare iPhone Flip

Apple treedt naar verluidt in de voetsporen van Samsung, LG en Motorola door een mogelijke opvouwbare uitvoering voor de iPhone te onderzoeken. Kort na het recente bericht over het opvouwbare prototype van Apple, meldt Bloomberg dat de technologiegigant momenteel inderdaad prototypes maakt van een serie opvouwbare schermen. Het Amerikaanse merk hoopt een exemplaar te ontwikkelen met een ‘grotendeels onzichtbaar scharnier’.

Elke telefoon zou op zijn grootst ongeveer zo groot moeten zijn als een iPhone 12 Pro Max, hoewel er ook rekening wordt gehouden met verschillende schermformaten. Voorlopig lijkt Apple alleen aan het ontwerp van het scherm zelf te werken en moet het nog veel doen als het gaat om de rest van het apparaat.

In hetzelfde bericht suggereert Bloomberg tevens dat de volgende generatie iPhones die later dit jaar uitkomt, zal worden geleverd met ‘kleine upgrades’, waaronder een vingerafdruksensor op het scherm die Touch ID mogelijk maakt, aangezien gezichtsmaskers Face ID steeds vaker onhandig maken. Bepaalde modellen zullen ook afzien van een Lightning-poort, waarbij in plaats daarvan wordt gekozen voor volledig draadloos opladen.

Zoals gebruikelijk moet Apple alles met betrekking tot toekomstige of binnenkort opkomende iPhones nog bevestigen, dus fans van het merk moeten ons zeker in de gaten houden voor meer opvouwbare iPhone-updates.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram