LG gaat flexibele OLED TV en transparant 55-Inch OLED Display introduceren bij CES 2021

LG flexibele OLED TV buigbaar

LG gaat flexibele OLED TV en transparant 55-Inch OLED Display introduceren bij CES 2021

LG introduceert flexibele OLED TV en transparant 55-Inch OLED Display dat doubleert als partitie tijdens CES 2021.

LG transparant 55-Inch OLED Display CES 2021

Met CES 2021 in aantocht kunnen we ons opmaken voor een serie fijne introducties op het gebied van elektronica en technologie. Zo heeft LG alvast kenbaar gemaakt dat het een flexibele OLED TV zal gaan tonen, geschikt om te buigen, en een transparant 55-Inch OLED Display, dat tevens dienst doet als partitie.

LG’s flexibele OLED TV

LG heeft een buigbaar scherm ontwikkeld dat het bedrijf zal demonstreren tijdens het komende CES 2021-evenement. Het nieuwe scherm voegt zich bij een lange lijst van innovatieve schermen die de Zuid-Koreaanse technologiegigant de laatste tijd heeft uitgebracht, zoals de oprolbare tv van zo’n € 73.000.

Het nieuwe scherm is flexibel en geweldig om te gamen, omdat het kan worden omgevormd tot een gebogen scherm met een straal van maximaal een meter, of kan worden rechtgetrokken voor normaal kijken. Het scherm meet plat 121 cm (48-inch) lang en wordt aangekondigd als een “buigbaar CSO-scherm (Cinematic Sound OLED)” met een resolutie van 4K. Het scherm heeft een verversingssnelheid die varieert van 40 Hz tot 120 Hz.

LG flexibele OLED TV buigbaar

LG’s transparante 55-Inch OLED Display

De elektronicagigant heeft daarnaast ook een transparant 55-inch OLED-scherm ontwikkeld dat tevens dienst doet als partitie. Een hygiënische oplossing om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, zal de technologie eveneens te zien zijn bij de International Consumer Electronics Show van 2o21.

Het is in feite ontworpen als afscheiding, geschikt voor bijvoorbeeld restaurants, waar hygiëne een grote zorg is. Daar kan het scherm gelijk bijvoorbeeld als menu worden gebruikt. Het display kan ook worden gebruikt in slimme huizen als tv en in metro’s als raam met infoverstrekking.

Stay tuned voor meer nieuw over LG en CES 2021.

LG transparant 55-Inch OLED Display CES 2021

Post a Comment

#Volg ons op Instagram