Deze producten kunnen we in 2021 van Apple verwachten

Apple product releases 2021

Deze producten kunnen we in 2021 van Apple verwachten

Onder de Apple product releases 2021 bevinden zich waarschijnlijk o.a. een nieuwe Silicon iMac, derde generatie AirPods en een mini-LED iPad Pro.

Apple product releases 2021

De Apple-specialisten van MacRumors hebben een lijst samengesteld van wat we in 2021 van de technologiegigant kunnen verwachten, en het ziet er naar uit dat het een groot jaar wordt voor CEO Tim Cook en zijn team.

Met de komst van nieuwe Silicon-chips vorig jaar, zegt de media-outlet dat Apple in de eerste helft van 2021 een reeks nieuwe iMac-modellen zal uitbrengen die allemaal deze chips dragen. Ze zullen een ‘iPad Pro-ontwerptaal’ hebben en komen in 23 of 24 inch maten, met een minimale bezel. De derde generatie standaard AirPods komt er eveneens aan, deze keer meer lijkend op het AirPods Pro-model met kortere stelen en vervangbare oordopjes. De eerste zes maanden van 2021 worden afgerond met de mini-LED iPad Pro, met geruchten die suggereren dat deze in twee maten zal komen: 12,9 inch en 11 inch.

Richting de tweede helft van het jaar zal Apple naar verluidt nieuwe 14- en 16-inch MacBook Pro-modellen introduceren, ook geüpgraded met de nieuwe Silicon-chips. Dit zal worden gevolgd door de jaarlijkse iPhone-release van de techgigant, met de 13e generatie, die naar alle waarschijnlijkheid in dezelfde maatopties komt als de huidige iPhone 12. Samen met de lancering van deze meer premium lijn is er de iPhone SE Plus, waarvan analist Ming-Chi Kuo suggereert dat het een ontwerp met volledig scherm en 5G-ondersteuning zal hebben. Het jaar wordt afgesloten met de Apple Watch Series 7, hoewel er nog niet veel bekend is over deze release.

Buiten het release-schema van dit jaar heeft MacRumors ook een aantal producten opgesomd waarvan zij denken dat ze momenteel in de maak zijn, maar nog geen concrete releasedatum hebben. Deze omvatten een slimme bril (smart glasses), Apple’s Tile-concurrent AirTags, een iPad Mini 6, een nieuwe Apple TV en een nieuwe generatie voor de AirPods Pro.

Dit is natuurlijk nog niet officieel bevestigd door Apple, dus fans van het merk kunnen hier op de hoogte blijven voor meer updates. Naar welke van de kijk jij uit?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram