“Apple werkt eindelijk concreet aan een opvouwbare iPhone flip”

opvouwbare iPhone flip

“Apple werkt eindelijk concreet aan een opvouwbare iPhone flip”

Apple lijkt eindelijk concreet te werken aan een opvouwbare iPhone flip. Zou jij deze opklapbare smartphone van Apple kopen in de toekomst?

opvouwbare iPhone flip

Het lijkt erop dat Apple zijn plan om een serie opvouwbare telefoons te lanceren niet heeft opgegeven, ook al is dit ongeveer vijf jaar nadat het nieuws over het conceptuele bestaan ​​hiervan voor het eerst naar buiten kwam. Kijk jij uit naar een opvouwbare iPhone?

Volgens MacRumors hebben twee vouwcellen duurzaamheidstests doorstaan ​​in de Foxconn-fabriek in Shenzhen, China. Het ene ontwerp lijkt op de Galaxy Z Flip van Samsung en het andere heeft twee schermen die zijn verbonden door een scharnier, waardoor eventuele zorgen over kreuken of barsten van het scherm bij herhaald gebruik kunnen worden verlicht. En voor het geval je je zorgen maakte, volgens technisch analist Jon Prosser, betekent het scharnier niet dat de telefoon eruitziet alsof het twee verschillende schermen zijn. Wanneer uitgevouwen, lijkt het ontwerp praktisch naadloos.

Echt concrete geruchten over de opvouwbare telefoons begonnen in 2017 voor het eerst de ronde te doen. Latere rapporten suggereerden dat de technologiegigant streefde naar een releasedatum voor 2020. Dat is duidelijk niet gebeurd. Nu wordt gedacht dat de nieuwe modellen in 2022 of 2023 kunnen worden uitgebracht.

Updates over de vouwbare iPhone volgen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram