LG’s SIGNATURE OLED R oprolbare TV verbergt zich gemakkelijk in het interieur

LG SIGNATURE OLED R oprolbare TV 4K

LG’s SIGNATURE OLED R oprolbare TV verbergt zich gemakkelijk in het interieur

De nieuwe LG SIGNATURE OLED R is een oprolbare TV die zich gemakkelijk in het interieur verbergt voor € 73.500. Iets voor bij jou thuis?

LG heeft iets buitengewoons geproduceerd met zijn nieuwe SIGNATURE OLED R, een oprolbare 4K-tv van $ 87.000, omgerekend zo’n € 73.500. Deze innovatieve prestatie vereist nauwgezet vakmanschap en technologische knowhow, en als gevolg hiervan zal elk van deze units met de hand en op bestelling worden gebouwd.

Het 65-inch scherm van de tv is flexibel en rolt zich volledig in een aluminium basis wanneer het niet in gebruik is. Zodoende wordt het lelijke zwarte vierkant dat anders in je kamer zou blijven hangen trefzeker geëlimineerd. Het eindresultaat is dat je een eigentijds blok metaal overhoudt dat is afgewerkt met Kvadrat-luidsprekers.

Met een druk op de knop springt het scherm omhoog of omlaag vanuit de basis en levert het vloeiend graphics en superieure geluidskwaliteit. Er zijn drie modi waaruit je kunt kiezen: ‘Volledige weergave’, ‘Lijnweergave’ en ‘Nulweergave’. “Volledig” en “Nul” spreken voor zich, maar in de modus “Lijnweergave” worden de zaken nog unieker.

In “Line View” toont de LG SIGNATURE OLED R namelijk informatie, zoals de tijd, afbeeldingen, of weergeeft het een paneel met een muziekafspeelmogelijkheden.

Tot slot, aangezien al deze tv’s op bestelling worden gebouwd, kunnen klanten de oprolbare tv personaliseren met gravures in de aluminium unit en kunnen ze hun wollen luidsprekerhoezen kiezen in Signature Black, Moon Grey, Topaz Blue of Toffee Brown.

Zoals eerder vermeld, kost de LG SIGNATURE OLED R $ 87.000 USD. De tv is momenteel exclusief verkrijgbaar in Zuid-Korea, dus we moeten in Europa nog even wachten.

LG SIGNATURE OLED R oprolbare TV 4K

LG SIGNATURE OLED R oprolbare TV 4K

Post a Comment

#Volg ons op Instagram