VIDEO: Nieuwe Mercedes-AMG GT Black Series te zien in teaser

Mercedes-AMG GT Black Series

VIDEO: Nieuwe Mercedes-AMG GT Black Series te zien in teaser

De nieuwe Mercedes-AMG GT Black Series is te zien in een teaser video. We zien meer kracht, meer agressie en heel veel meer rijplezier.

Mercedes-AMG heeft autoliefhebbers over de hele wereld dit weekend een eerste blik op de GT Black Series gegeven. Een Black Series-badge betekent in feite dat je de meest ultieme Mercedes-Benz op de markt hebt. Een straatlegale auto met de meest agressieve styling en nog betere prestaties, vergezeld door een matchend prijskaartje.

In de video vindt YouTuber Shmee150, ook bekend als Tim Burton, de Mercedes-AMG GT Black Series in een magazijn. Hij steelt de auto voor een testrit, maakt een behoorlijke snelheid en schiet tot slot foto’s. Hoewel er in de video geen informatie wordt gegeven over de inhoud van de auto, is er genoeg om naar te kijken.

Het nieuwe model heeft een opnieuw ontworpen voorkant die verwijst naar de AMG GT-auto’s die racen in de GT3-klasse. We zien een grotere splitter, canards en, terwijl we de auto opmeten, een nieuwe motorkap met veel ventilatieopeningen, waarvan er twee worden gedefinieerd door zichtbare koolstofvezelsegmenten. Elders zien we een agressiever zij- en achterprofiel, dat vooral wordt geholpen door de nieuwe en enorme achtervleugel.

In de video kun je zien dat er een rolkooi en kuipstoelen in de auto aanwezig zijn, evenals veiligheidsgordels die door de stoel lopen. Zoals Autoblog meldt, zal de auto waarschijnlijk zijn twin-turbo 4.0-liter AMG V8-motor behouden en wel 720 pk produceren. koppel. De prijs zal naar verluidt ergens rond de € 250.000 schommelen.

Bekijk de 2021 Mercedes-AMG GT Black Series bovenaan in actie en houdt ons in de gaten voor de officiële release.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram