Polaris trekt doek van 2020 Slingshot Grand Touring LE

Polaris Slingshot Grand Touring LE

Polaris trekt doek van 2020 Slingshot Grand Touring LE

De nieuwe 2020 Polaris Slingshot Grand Touring LE is onthuld. Een driewielige roadster ideaal voor roadtrips en woon-werkverkeer.

Polaris Slingshot Grand Touring LE

Polaris blijft uitbreiden met zijn 2020 Slingshot-line-up en heeft nu een limited edition Grand Touring LE geïntroduceerd, ontworpen met roadtrips en woon-werkverkeer in het achterhoofd. Wat vind jij van de opvallende driewieler roadster?

Met minder dan 300 exemplaren die worden geproduceerd, wordt de 2020 Slingshot Grand Touring LE gekenmerkt door zijn Slingshade-top die de bestuurder en passagier beschermt tegen de weerselementen. Het speciale ‘Fairway Green’-model met bronzen accent beschikt ook over een 9,5-inch windscherm en gewatteerde stoelen met bronzen accenten en met Slingshot geborduurde hoofdsteunen. De 20-inch achter- en 18-inch directionele bronzen wielen van de driewielige roadster worden aangedreven door een ProStar 2.0L-motor met 178 pk – goed voor 200 km/u – en volledig automatische AutoDrive-transmissie.

In de Polaris Slingshot Grand Touring LE zit een zeven-inch kleurentouchscreen met PS en navigatiediensten, een 100 watt Rockford Fosgate-geluidssysteem en een achteruitrijcamera voor veilig achteruitrijden. Extra Stage 1-tuning voegt 25 pk extra toe aan de ProStar 2.0L DOHC-motor ($ 599), verwarmde en gekoelde stoelen ($ 1.200) zijn ook optioneel, en weekendtassen ($ 165 per stuk) en een set zijzakken ($ 115) behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Met een startprijs van $ 33.999 in de VS – omgerekend zo’n € 30.000 – is de 2020 Slingshot Grand Touring LE nu verkrijgbaar. Ga naar de officiële Polaris Slingshot-website voor meer info.

Polaris Slingshot Grand Touring LE

Polaris Slingshot Grand Touring LE

Polaris Slingshot Grand Touring LE

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram