Range Rover Sport SVR krijgt “Carbon Edition”-revisie

Range Rover Sport SVR Carbon Edition

Range Rover Sport SVR krijgt “Carbon Edition”-revisie

Een nieuwe Range Rover Sport SVR Carbon Edition is onderweg. De 575 pk tellende SUV wordt met dit pakket nog sportiever dan hij al was.

Range Rover Sport SVR Carbon Edition

Land Rover’s Range Rover heeft zijn snelste en krachtigste model ooit, de Range Rover Sport SVR, geüpdatet met een nieuwe “Carbon Edition”-pack. De “Carbon Edition” biedt klanten een agressiever stylingpakket voor de SVR, waardoor de SUV van binnen en van buiten een uitgebreide hoeveelheid koolstofvezel krijgt.

Direct zichtbaar aan de buitenkant zijn een carbon middenstuk bij de motorkap, en een custom voorbumper, hoofdrooster en ventilatieranden. De 22-inch “Gloss Black” gesmede lichtmetalen velgen passen bij het overkoepelende donkere thema, evenals nieuwe spiegelkappen en de afronding met een koolstofvezel achterklep.

Range Rover heeft de interieurcabine geüpdatet met een vleugje koolstofvezel rondom, inclusief het stuurwiel met SVR-specificatie en zelfs het motorcompartiment, die beiden zijn bekleed met koolstofvezel. De motor blijft hetzelfde: een vijf liter V8 met supercharger die 575 pk levert, wat goed is voor een tijd van 0-100 km/u van 4,3 seconden en een elektronisch begrensde topsnelheid van 284 km.u.

Bekijk de Land Rover Range Rover Sport SVR Carbon Edition 2021 in de galerij hieronder. Kom meer over het model te weten via de Range Rover-website. Prijzen beginnen bij £ 114,915, omgerekend zo’n € 126,480.

Range Rover Sport SVR Carbon Edition

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram