2020 Mercedes-Benz G-Klasse krijgt drie nieuwe, op erfgoed geïnspireerde kleuren

2020 Mercedes-Benz G-Klasse

2020 Mercedes-Benz G-Klasse krijgt drie nieuwe, op erfgoed geïnspireerde kleuren

De 2020 Mercedes-Benz G-Klasse krijgt die nieuwe, op erfgoed geïnspireerde kleuren. De 2020 Mercedes-Benz G-Klasse G350d is nu verkrijgbaar.

2020 Mercedes-Benz G-Klasse

Mercedes-Benz heeft officieel verschillende vernieuwingen geïntroduceerd voor diens G-Klasse-serie. Geheel in 2020-stijl, zien we bijvoorbeeld een nieuwe off-road “Desert”-modus. De 2020 Mercedes-Benz G-Klasse komt nu bovendien in drie nieuwe, op erfgoed geïnspireerde kleuren: Classic Grey, Green en China Blue. De drie exterieurkleuren zijn een eerbetoon aan eerdere Geländewagen-kleuren.

In de praktijk zul je merken dat de aandrijflijn is aangepast om meer tractie in het zand mogelijk te maken, te activeren via de Dynamic Select-schakelaar. Met de versnelling schakel je de lineaire feedback van het gaspedaal en het verstelbare ESP dynamische stabilisatiesysteem helpt de prestaties van de G-Klasse in het zand te verhogen. Mercedes heeft ook de standaarduitrustingslijst van het voertuig uitgebreid met extra’s die eerder optioneel waren, zoals een digitaal instrumentenpaneel en een frameloze binnenspiegel.

Eigenaren van de luxe off-roader kunnen ook de populaire Night Package kopen, een aanpassingsoptie die kan worden geselecteerd zonder te kiezen voor de AMG-lijn en Stainless Steel Package pakket. De nieuwe set 20-inch lichtmetalen velgen met dubbele vijfspaaksvelgen kunnen ook worden aangepast in een hoogglans zwarte afwerking of in Himalaya Grey.

De herziene 2020 Mercedes-Benz G-Klasse G350d is in Duitsland beschikbaar voor € 99.446 EUR en € 154.309 EUR voor de G63-variant.

2020 Mercedes-Benz G-Klasse

2020 Mercedes-Benz G-Klasse

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram