Verras je partner tijdens Valentijnsdag met het luxueuze slaapkamerspeelgoed van LELO

lelo sextoys valentijnsdag cadeautip

Verras je partner tijdens Valentijnsdag met het luxueuze slaapkamerspeelgoed van LELO

Verras je partner tijdens Valentijnsdag met het luxueuze slaapkamerspeelgoed van LELO. Welke sierlijke sextoys zie jij wel zitten?

lelo sextoys valentijnsdag cadeautip

Een betere dag dan Valentijnsdag is er eigenlijk niet om jouw partner te verrassen met een nieuwe sextoy. Wist jij dat er hele sierlijke en luxueus ogende speeltjes voor in de slaapkamer bestaan? Ontdek bijvoorbeeld eens het erotische speelgoed van LELO, wat er bovengemiddeld fraai uitziet en een hele interessante cadeautip voor Valentijnsdag is.

Valentijnsdag biedt dé perfecte gelegenheid om nieuw speelgoed voor in de slaapkamer te introduceren. Als jij en je special someone onbekend zijn met sextoys, dan biedt de 14e van februari een fijne kans om jullie slaapkameravonturen nog spannender te maken. En ben je al wél bekend met deze toys, dan kun je nu handig iets nieuws proberen. Aangezien het wel een beetje classy moet blijven tijdens deze romantische dag, adviseren we je om eens naar het merk LELO te kijken.

High-end sextoys van LELO

LELO is wereldwijd het toonaangevende merk van intieme lifestyleproducten. Met de lancering in 2003 veranderde LELO het uiterlijk, het gevoel en de functie van intieme massageapparaten. Door hun noemenswaardige kwaliteit en innovatie zijn hun intieme slaapkamer accessoires inmiddels wereldwijd beroemd geworden. Ze bieden prachtige speeltjes, fraai vormgegeven en vooral ook erg effectief. Hun collectie is hiermee veel geschikter om cadeau te geven dan die van de vele andere merken.

Wat kiezen?

Voordat je nieuwe sextoys aanschaft moet je natuurlijk wel eerst bedenken wat jouw dame fijn vindt – en waar jij je comfortabel bij voelt. Uiteraard kun je altijd beginnen met de wat kleinere speeltjes, die bijvoorbeeld niet direct op een echte vibrator lijken. En maak je geen zorgen, bevalt iets niet, dan is dat helemaal niet erg en is er ruim voldoende keus voor iets anders.

Je verdiepen in de nieuwe ontwikkeling en technologieën die de sex toy-industrie allemaal heeft toegepast in hun nieuwste apparaten kan lonen. Wat denk je bijvoorbeeld van de cruise control, een functie die automatisch de intensiteit verhoogt wanneer het speeltje hard tegen het lichaam wordt gedrukt. Hierdoor ervaart jouw lady nieuwe sensaties, betere en sterkere orgasmes. Gebruik jij deze tool, dan mag jij waarschijnlijk alles vragen wat je wilt als jij aan de beurt bent.

lelo sextoys valentijnsdag cadeautip

De Couple Massagers van LELO zijn voor stellen misschien nog interessanter. Het verdubbelt het plezier en de voldoening, en denkt aan jullie allebei. Pas een rollenspel of een beetje BDSM-plezier in, en deze wending zal jouw vrouw of vriendin zeker verassen, en zorgen voor heftigere orgasmes. Ontdek ook samen de wereld van plezier door bijvoorbeeld de LELO  TIANI 24K te gebruiken, die sensaties versterkt.

Gebruik je verbeelding en wees niet egoïstisch, en ontdek snel de speciale Valentijnsdag-aanbiedingen van LELO!

lelo sextoys valentijnsdag cadeautip

Post a Comment

#Volg ons op Instagram