TIP: De bloemen van bloomon zijn precies op tijd voor Valentijnsdag

bloomon online bloemen bestellen valentijnsdag cadeautip

TIP: De bloemen van bloomon zijn precies op tijd voor Valentijnsdag

Zoek jij nog een cadeautip voor Valentijnsdag? De bloemen van bloomon zijn het ideale Valentijnsdagcadeau voor jou speciale persoon.

bloomon online bloemen bestellen valentijnsdag cadeautip

Mocht je nog op zoek zijn naar een mooi cadeau voor Valentijnsdag, dan hebben wij goed nieuws voor je. De diverse bosjes bloemen van bloomon zijn perfect als Valentijnsdagcadeau en worden flexibel en snel geleverd. Welke bos zal jouw valentijn wel bevallen, denk je?

Of je crush nu je vriendin, vrouw of nóg niet veroverde dame is, op de veertiende van februari wil je natuurlijk extra blijk geven van jouw gevoelens voor de ander. En wat is een betere manier dan datgene wat een dame altijd kan waarderen, een prachtig bloemetje.

Hartverwarmende bloemen op Valentijnsdag

Een cadeaubos gevuld met de mooiste seizoensbloemen, een luxe verpakte giftcard of bijzondere droogbloemen als cadeau door de brievenbus: online bloemenservice bloomon verrast elke valentijn dit jaar met de allerbeste bloemen in charmante designs. Bestel de bos die jij denkt dat zij mooi vindt en laat het presentje op het werk van jouw special person bezorgen, zorgend voor een extra grote verrassing.

Luxe verpakte cadeaubos bezorgen

Speciaal voor Valentijnsdag hebben de stylisten van bloomon een romantische cadeaubos samengesteld. Geen standaard bosje rozen dit keer, maar een stijlvolle en charmante bos gevuld met de allerbeste bloemen van het seizoen. De bloomon cadeaubos wordt verpakt in een luxe geschenkdoos en wordt met een persoonlijk kaartje aan de deur bezorgd.

Prijs: € 29,95 inclusief bezorgkosten.

bloomon valentijnsdag cadeautip Luxe verpakte cadeaubos

Flowergram – de valentijnseditie

Vergeet de standaard kaart, en ga dit jaar voor de bloomon Flowergram als verrassing door de brievenbus: bijzondere droogbloemen op een rij, inclusief stijlvol houten podium om de droogbloemen op te zetten. Dit hartverwamende cadeau is luxe verpakt en wordt met een persoonlijk kaartje door de brievenbus bezorgd. Ook voor de Flowergram is er een speciale valentijnseditie ontworpen, gevuld met onder andere romantische roosjes, speelse konijnenstaartjes en een Carthamus met wilde haren.

Prijs: € 17,95 inclusief verzendkosten. Persoonlijk kaartje (optioneel): € 1,95.

bloomon valentijnsdag cadeautip flowergram

Luxe verpakte giftcard

Een ideaal cadeau als je niet precies weet wanneer je valentijn thuis is, is de feestelijk verpakte bloomon giftcard. Deze wordt met een persoonlijk kaartje door de brievenbus bezorgd. Je bepaalt zelf hoeveel bossen je wilt geven, de ontvanger bepaalt wanneer we de bloemen komen bezorgen. De bezorging stopt automatisch.

Prijs: vanaf € 19,95 inclusief verzendkosten.

bloomon valentijnsdag cadeautip

Online bloemen bestellen bij bloomon

De verse seizoensbloemen van bloomon worden in unieke designs en rechtstreeks van de kweker tot aan de deur bezorgd. Ook met Valentijnsdag bezorgt de online bloemist haar premium bloemen, en verzendkosten zijn inclusief.

Het bloemenaanbod bestaat uit de inmiddels bekende bloomon Original – een modern, luchtig en speels boeket verkrijgbaar in drie maten – en de nieuwe lijn bloomon Atelier: keer op keer een volledig andere creatie van de bloemkunstenaar. Ook is het mogelijk om eenmalig de bloomon Flowergram, de cadeaubos of een giftcard te bestellen.

Online bloemen bestellen voor Valentijnsdag doe je hier

WINACTIE bloomon

Win een gratis bos bloemen + vaas van bloomon en verras jouw Valentijn!

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘14bloemen’ en wie weet ontvang jij binnenkort een giftcard voor een prachtig boeket.

Succes!

Meedoen kan tot 12 februari en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram