Verhoog de temperatuur in de slaapkamer met behulp van speelgoed voor volwassenen

relatie spannender maken met sextoys

Verhoog de temperatuur in de slaapkamer met behulp van speelgoed voor volwassenen

Je relatie spannender maken met sextoys? Meer koppels dan ooit zijn in de slaapkamer actief met de verschillende soorten speelgoed voor 18+.

relatie spannender maken met sekstoys

Er zijn diverse manieren om je relatie en je seksleven te voorzien van een boost. Wat zeker één van deze vele en verschillende manieren is, is het gebruik van sextoys. En aangezien uit onderzoek blijkt dat koppels meer dan ooit gebruik maken van dit speelgoed voor in de slaapkamer, is het wellicht ook tijd voor jou om je erin te verdiepen.

Vooropgesteld draaien sextoys om één ding: extra genot. Het is niet voor niets dat de industrie die deze handigheidjes vervaardigd elk jaar meer omzet draait. Velen zijn fan, maar heb jij al kennisgemaakt? En hoe introduceer je dit dan bij jouw bedpartner? Lees maar even mee.

Relatie spannender maken met sextoys

Goede communicatie is van belang bij een langdurige relatie. Dit betekent niet louter het gesproken woord, maar zeker ook fysiek. Seks is niet het allerbelangrijkst, maar kan vaak wel worden beschouwd als het moment waarbij wederzijds begrip, genot en genoegen elkaar vinden. Het kan een deur zijn naar diepere en zelfs intiemere hoofdstukken binnen een relatie.

Met bovenstaande in acht genomen zijn seksspeeltjes dus extra interessant. Ze maken het seksleven namelijk pittiger en kunnen zelfs helpen als iemand te moe is om zelf te presteren, maar toch de ander zijn of haar plezier gunt. Iets wat in een relatie normaal hoort te zijn.

Maar hoe introduceer je sextoys bij je vrouw, vriendin, friend with benefits of wie dan ook? Het is waarschijnlijk niet handig om direct over een buttplug te beginnen, maar het gaat uiteindelijk wel om het open gesprek. Eerlijk zijn, ook al vind je het misschien eng of weird is essentieel. Echter, zolang jij het avontuurlijke benadrukt en de zoektocht naar een nieuwe dimensie van genot vooropstelt, zul je bemerken dat ook de ander hier nieuwsgierig naar zal zijn. Wie wil immers niet een nieuw level orgasme ontdekken?

Uiteraard ken jij je (bed)partner het best, dus jij weet als het goed is hoe je diegene het meest delicaat kunt benaderen. Zolang jij aangeeft dat je nieuwsgierig bent en het spannend en leuk is voor iedereen, zul je normaal gesproken goed zitten. Heb je toch twijfels? Stuur een linkje van de sextoy waar je nieuwsgierig naar bent en vraag – met een smiley bij – of zij ervaring ermee heeft. Ze zal op z’n minst geïntrigeerd zijn en dat is jouw kans om het er subtiel doorheen te duwen – no pun intended.

Heb jij al iets in gedachte voor jou en jouw mede-avonturier?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram