VADERDAG: Verras pa met deze speciale geschenkset van Acqua di Parma

Vaderdag - geschenkset voor papa Acqua di Parma

VADERDAG: Verras pa met deze speciale geschenkset van Acqua di Parma

Op zoek naar een uniek cadeau voor Vaderdag? De speciale geschenkset voor papa van Acqua di Parma is een van de beste cadeautips.

Vaderdag - geschenkset voor papa Acqua di Parma

Met Vaderdag voor de deur is er de mooie gelegenheid om een kleinigheid uit te zoeken waar pa echt iets aan heeft. Een cadeau dat de waardering uitstraalt die je voor jouw old man hebt, en tegelijkertijd praktisch bruikbaar is. Of wij een Vaderdagcadeautip hebben? Jazeker!

Het belangrijkste van een Vaderdagcadeau is natuurlijk de gedachte die erachter zit. Je wilt iets geven waarbij je vader ziet dat je moeite hebt gedaan. Iets waarbij een vader welgemeend zijn zoon bedankt. Natuurlijk is een mok met “Beste vader ter wereld” leuk, maar op een gegeven moment mag je ook iets geven met een wat luxere uitstraling. Geef je pa eens iets wat hij niet verwacht.

Verras je vader met een speciale “geschenkset voor papa”

Klinkt logisch, maar is natuurlijk op verschillende manieren in te vullen. Wij zijn echter tegen iets aangelopen waar je dit jaar gegarandeerd een glimlach op je vaders gezicht krijgt.

Ter ere van alle fantastische vaders heeft Acqua di Parma namelijk precies op tijd voor Vaderdag een nieuwe geschenkset gelanceerd. Deze compacte reisset beschikt niet alleen over een eenvoudig, maar stijlvol design in het welbekend Parma-geel – iets dat elke vader goed kan gebruiken – de set is tevens gesierd met de tekst “Al mio Papà”, Italiaans voor “voor mijn papa”.

Vaderdag - geschenkset voor papa Acqua di Parma

Elke reis die jouw vader voortaan boekt, de door jouw gegeven geschenkset gaat als eerste de trolley in. De praktische set bevat twee producten in een handig miniformaat die op geen enkele reis mogen ontbreken: Colonia in het iconisch art-decoflesje (100 ml) en een tube Colonia-douchegel (75 ml). Altijd fris op reis!

Acqua di Parma denkt altijd aan Papà

Het Italiaans Huis heeft overigens nog veel meer geschikte geschenken voor elk type papa. Heeft jouw vader bijvoorbeeld baardgroei, een snor of juist het liefst een kale kop, ontdek dan snel Acqua di Parma Barbiere, perfect voor het dagelijkse scheerritueel.

Mocht hij een liefhebber zijn van design, dan zijn er de stijlvolle set geurkaarsen en -diffusers uit de nieuwe Home collectie. Een interessante keuze, waarvan je moeder ook niet ongelukkiger wordt. Ten slotte is er nog de Miniatuurset met 5 verschillende Colonia’s. Een stuk origineler dan slechts één geurtje.

Stel jij zelf een Acqua di Parma-cadeausetje via de webshop samen of ga je voor de nieuwe geschenkset voor papa?

Vaderdag - geschenkset voor papa Acqua di Parma

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram