Acqua di Parma’s nieuwe lijn ‘Barbiere’ biedt het fijnste op het gebied van scheren en baardverzorging

Acqua di Parma Barbiere

Acqua di Parma’s nieuwe lijn ‘Barbiere’ biedt het fijnste op het gebied van scheren en baardverzorging

De nieuwe Acqua di Parma Barbiere Collectie biedt het allerfijnste op het gebied van scheren en baardverzorging. Welke producten wil jij hebben?

Acqua di Parma Barbiere

Zo soepel als “Acqua di Parma Barbiere” in de mond ligt, even zo fijn voelen de producten uit deze nieuwe collectie rondom de kin en mond. De nieuwste scheer- en baardverzorgingslijn van Acqua di Parma windt er geen doekjes om. Dit is luxe voor de man die graag verzorgd voor de dag komt.

Geïnspireerd door de klassieke gentleman die op traditionele, Italiaanse wijze zijn grooming laat uitvoeren door meesterbarbiers, vinden we in de Barbiere-lijn een serie bijzonder fraaie producten. Bedoeld voor bij het scheren, groomen en het verzorgen van huid en haar, is de collectie nu verkrijgbaar. En wij zijn fan.

Luxe Acqua di Parma Barbiere draait om traditie

De nieuwe Collezione Barbiere is in feite een luxueuze collectie van scheerbenodigdheden, geparfumeerd met de unieke, frisse, aangename geur van het klassieke en tijdloze Colonia Eau De Cologne. Bij het gebruik van de Barbiere-producten zul je dus niet alleen op allerlei wijzen zacht aanvoelen en verzorgd ogen, je zult ook nog eens lekker ruiken.

Wat goed is, dat overleeft. En zo ook de traditionele wijze van scheren en verzorging voor de man. Deze verfrissende lijn is dan ook zeker als klassiek te omschrijven en biedt de elegantie van traditionele producten, uiteraard gecombineerd met de behoeften van de moderne gentleman. Dit betekent in de praktijk hoge kwaliteit, gemak en de eerder genoemde aangename geur.

Omdat traditie natuurlijk ook draait om erfgoed, is trouwens gekozen voor een herkenbare campagne die draait om de vader-zoonrelatie. We hebben immers vrijwel allemaal van padre geleerd hoe we het scheermes gebruiken. Toch?

Acqua di Parma Barbiere

Acqua di Parma Barbiere is compleet, voor de complete man

De Barbiere-collectie is uitgebreid en fungeert tevens als ideale aanvulling op de bestaande producten van het iconische merk. Geïnspireerd door Acqua di Parma’s frisse en heldere Colonia, moet de nieuwe lijn niet alleen de ultieme verzorging bieden, maar ook mannen aanmoedigen om beter te worden. Een betere vader, zoon, echtgenoot en vriend.

De collectie zelf bestaat uit diverse geavanceerde scheer- en aftershaveproducten, evenals verzorgingsproducten voor het gezicht, de baard en het haar. Wat dat betreft zou iedere man eigenlijk de volledige collectie collectie thuis moeten hebben.

Elk product uit de Barbiere-collectie is met zorg ontwikkeld op basis van de allerbeste ingrediënten en dat voel je direct. De baard glanst en voelt zacht, de huid is soepel en oogt gezond. Wat willen we nog meer? Barbiere is een moderne interpretatie van het authentieke verzorgingsritueel van de Italiaanse man uit de tijd van het oude Rome. En deze tijdloze traditie van verfijning vormt het hart van deze collectie.

Acqua di Parma Barbiere

Voor elk wat wils

Acqua di Parma Barbiere is er voor alle mannen. Met baard, zonder baard, er is voor iedere signore het perfecte product op het gebied van gezichtsverzorging. Met producten die speciaal zijn ontworpen om alle verschillende stappen in het persoonlijke verzorgingsproces te begeleiden, namelijk scheren, aftershave, baardverzorging en gelaatsbehandeling, rond je elke behandeling bovendien af met de heerlijk frisse, heldere noten van Colonia.

De volledige collectie bestaat uit:

Scheerproducten 

Scheerolie: Geraffineerde mix van verzorgende oliën, met granaatappelolie, citroenolie en basilicumextract. Vloeibaar en transparant, is dit product ideaal voor het afwerken van snor, bakkebaarden en sik, en maakt het korte, stugge haartjes zachter.

Zachte crème voor de scheerkwast: Zachte en rijke textuur die ervoor zorgt dat het mes soepel over de huid glijdt. Bevat granaatappelzaadolie, citroenolie, basilicumextract en hyaluronzuur, en voorkomt irritatie.

Zacht scheerschuim: Zacht en voedend, draagt deze schuim bij aan een nauwkeurig en onberispelijk resultaat. De formule van granaatappelpitolie, citroenolie, basilicumextract en hyaluronzuur beschermt tegen roodheid na het scheren.

Scheergel: Komt met een stevige textuur en beschermende, verfrissende werking. Verandert bij inmasseren in voedend schuim en is verrijkt met plantaardige oliën. Deze hydrateren zorgen voor een heerlijk zachte en frisse huid.

Post-shave-producten

Verfrissende aftershave-emulsie: Vloeibaar en ultralicht, trekt deze emulsie snel in de huid voor hydratatie, verlichting en verzorging. Verrijkt met beschermende en verzachtende plantaardige oliën, is hij verkrijgbaar in een elegante flacon van 100ml of in een praktische reisversie (tube van 75ml).

Baardproducten

Baarshampoo: Komt in een evenwichtige mix van milde reinigingsproducten, zodat het schuim zacht en comfortabel aanvoelt, diep in de baard komt en makkelijk kan worden uitgespoeld. Bevat geen SLESS, reinigt en resulteert in een zachte en frisse huid en een glanzende, zijdezachte baard. Verkrijgbaar in een dispenser van 200ml of een tube van 75ml tube, ideaal voor onderweg.

Scheerserum: De nieuwste aanwinst in baardverzorging en zeer licht. Verrijkt met zoete amandelolie en druivenpitolie, zorgt het serum voor een doeltreffende voedende en ontwarrende werking.

Modellerende scheercrème: Stevig en elastisch van structuur, is deze crème perfect geschikt om je baard en snor in model te brengen. De kracht is medium tot sterk en de geur verraadt de aanwezigheid van Acua di Parma’s Colonia.

Acqua di Parma Barbiere

Gezichtsbehandelingsproducten

Gezichtsmasker met klei: Gebruik dit goedje twee keer per week voor een matterend effect, en maak de huid weer strak en stralend. Het masker is verrijkt met natuurlijke klei, plantaardige houtskool, vlierbessenolie en citroenolie.

Gezichtsscrub met puimsteen: Ontwikkeld voor een subtiel zuiverende en exfoliërende werking, verwijderen de microscopische stukjes puimsteen dode huidcellen. De mix van hoogwaardige plantaardige oliën haalt bovendien onzuiverheden weg. Een must-have voor de man die veel (nachtelijke) uren draait.

Hydraterende gezichtscrème: Fris en licht, is deze matterende crème ontwikkeld voor de mannelijke huid en hydrateert hij lang zonder de huid te verzwaren. Is verrijkt met plantenextracten en hyaluronzuur, en helpt kleine rimpeltjes tegen te gaan. De huid wordt dankzij deze crème zichtbaar zachter en steviger. We zien er weer jonger uit!

Hydraterende oogcrème: Geurloos,, fris en zijdezacht, is dit specifiek voor het gevoelige gebied rond de ogen. Verrijkt met hyaluronzuur en extract van Afrikaanse berk, helpt deze crème lijntjes rond de ogen en kleine rimpeltjes te verminderen. Je krijgt een ontspannen en uitgeruste uitstraling.

Acqua di Parma Barbiere

Als jij jezelf (of een ander) een groot plezier wil doen, dan bemachtig je snel één van de drie kits. Ga voor de Essential Shaving Kit (€69), met alles voor een perfecte scheerbeurt; de Prestige Shaving Kit (€143), ideaal voor mannen die graag hun persoonlijke scheeruitrusting mee op reis nemen, compleet met accessoires; of  de Grooming Kit (€100), op maat van de man die zijn baard graag piekfijn verzorgd houdt, ook onderweg. Tevens zijn er diverse accessoires los verkrijgbaar, zoals een scheerkwast, scheermes en deluxe stand voor de accessoires.

Acqua di Parma Barbiere is nu verkrijgbaar in de webshop en je kunt hier checken welke winkel bij jou in de buurt de nieuwe collectie verkoopt. Enjoy!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram