EA Sports onthulde ‘FIFA 20’ trailer en ‘VOLTA Football’, een ‘FIFA Street’ reboot

fifa 20 ea sports volta football street trailer release

EA Sports onthulde ‘FIFA 20’ trailer en ‘VOLTA Football’, een ‘FIFA Street’ reboot

EA Sports onthulde de eerste FIFA 20 trailer en releasedatum.  En het lijkt erop dat FIFA Street nieuw leven is ingeblazen.

EA Sports heeft afgelopen weekend de volledige eerste trailer voor FIFA 20 uitgebracht. De nieuwe trailer voor de nieuwste aflevering in de immens populaire voetbalserie concentreert zich op ‘VOLTA Football’, een nieuwe modus die een reboot lijkt van FIFA Street, een straatvoetbal geïnspireerde gameserie die voor het laatst in 2012 werd uitgebracht.

In aanvulling op het spraakmakende nieuws omtrent “VOLTA Football”, vertelde EA Sports je in deze modus “een speler kunt bouwen, je uitrusting kunt kiezen en je stijl kunt ontwikkelen op voetbalvelden over de hele wereld.” De nieuwe gameplay-modus biedt een reeks customization opties, evenals de mogelijkheid om 3v3, 4v4 en 5v5 te spelen. Tevens is er een “Professional Futsal”-instelling. Er zal overigens ook een speciale VOLTA Verhaalmodus zijn, die eindigt met een VOLTA Wereldkampioenschap in Buenos Aires.

De nieuwe clip bevat gameplay-beelden, zowel op een traditioneel veld als in een straat geïnspireerde omgeving. De hoofdspelers in de trailer zijn de Engelse voetbalspelers Raheem Sterling, van Manchester City, en rijzende ster Jadon Sancho, van Borussia Dortmund. Naast “VOLTA Football” zijn er nog meer nieuwe eigenschappen, zoals hernieuwd voetbalrealisme dankzij het “Football Intelligence”-systeem, een nieuwe focus op “Decisive Moments”, waardoor de speler meer controle heeft over dode spelmomenten, tackles en afronden, en een “Ball Physics System”. Dit laatste moet “de manier waarop je schiet en tackelt veranderen.”

Bekijk FIFA 20 en “VOLTA Football” in de trailer hierboven en verwacht de nieuwe game van EA Sports op 27 september 2019.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram