Doutzen Kroes doet de temperatuur stijgen met nieuwe Hunkemöller zomercampagne

Doutzen Kroes Hunkemöller - Doutzen's Summer Stories

Doutzen Kroes doet de temperatuur stijgen met nieuwe Hunkemöller zomercampagne

Doutzen Kroes en Hunkemöller zijn terug met een gloednieuwe zomercollectie en -campagne. Wat vind jij van Doutzen’s Summer Stories?

Doutzen Kroes Hunkemöller - Doutzen's Summer Stories?

Mocht je onprettig zijn verrast door het slechte weer dat ons land toch weer heeft gevonden, niet getreurd! Terug van eigen bodem is Doutzen Kroes, die in samenwerking met de designers van Hunkemöller een nieuwe zomercollectie lanceert. Uiteraard vergezeld door een serie hele fraaie foto’s om de temperatuur te doen stijgen.

Voordat we overgaan tot de zeer smaakvolle afbeeldingen, is het goed om te weten dat deze Hunkemöller x Doutze Stories-collectie zeker niet alleen draait om ‘het plaatje’. Doutzen heeft met het bekende lingeriemerk namelijk een lijn ontwikkeld met iets bijzonders. Binnen de serie nieuwe items vind je namelijk een bikini, uiteraard ontworpen door het topmodel zelf, waarvan maar liefst 50% van de opbrengst naar Knot On My Planet gaat. Koop je deze bikini voor je special lady, dan draag je dus ook je steentje bij aan liefdadigheid.

Doutzen’s Summer Stories

Het is niet meer dan logisch dat Doutzen de nieuwe badmodecollectie zelf showt. Het thema van de lijn is Hollywood Glam en daar weet de Friese schone wel raad mee. Ze draagt geraffineerde beachwear styles en claimt dat ze de bikini’s stuk voor stuk ook zelf zou willen dragen tijdens haar eigen vakantie. Glanzend goud voor dé perfecte summer vibe, gecombineerd met mooie, kleine elephant details en uiteraard super sexy shapes. Wat wij hiervan vinden? De foto’s spreken voor zich.

Nog even terugkomend op die charity bikini die Doutzen heeft ontworpen, dit is de Gold Goddess bikini. Deze komt met een assymetrische neklijn en een hoge en sexy taille. De ultieme Iconic Hollywood Glam must have voor jouw vrouwtje. En we benadrukken nogmaals, van de opbrengst hiervan wordt dus 50% gedoneerd aan het goede doel van Doutzen: Knot On My Planet.

“Ik ben zo blij dat ik Knot On My Planet kan ondersteunen in mijn samenwerking met Hunkemöller. Het ontwerpen van swimwear is altijd zo ontzettend leuk en toen we met het idee kwamen een bikini te maken voor Knot On My Planet, voelde het echt alsof alles ineens samen kwam”, aldus Doutzen Kroes herself.

Overtuigd? De collectie is vanaf 29 april online en in de Hunkemöller stores verkrijgbaar. De maten variëren van: XS tot XXL en  cupmaten van A tot G. Zal toch wel iets tussen zitten voor jouw vrouw of vriendin? Prijzen zijn vanaf €9,99 tot €59,99.

Geniet hieronder van Kroes in de bikini’s en badpakken!

Doutzen Kroes Hunkemöller - Doutzen's Summer Stories

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram