Snapchat introduceert limitless snaps, loops en meer

Snapchat nieuwe functies limitless loop

Snapchat introduceert limitless snaps, loops en meer

Snapchat introduceert de opties ‘limitless’, ‘loops’ en meer om de concurrentie voor te blijven, dan wel bij te houden..

Snapchat nieuwe functies limitless loop

In een poging om de strijd van zijn competitieve klonen te herwinnen, heeft Snapchat vandaag de toevoeging van een aantal nieuwe functies aangekondigd.

Gebruikers kunnen nu een “oneindige” timer optie vinden, waarmee ontvangers hun “Snap” eindeloos kunnen bekijken. Snapchat heeft daarbij ook een nieuw Loop tool toegevoegd. Hiermee blijft je video zichzelf herhalen totdat de ontvanger naar de volgende Snap ‘slide’.

Tenslotte is de gebruikersinterface een beetje aangepast, omdat de creatieve gereedschappen zijn gereorganiseerd. Er verschijnt onder meer een magische gummer als optie onder het Scissor-gereedschap.

Snapchat nieuwe functies limitless loop

Uiteindelijk hoopt ‘Snap’ dat de toevoegingen en veranderingen helpen de gebruikersbasis te vergroten en te voorkomen dat de huidige gebruikers overstappen naar de concurrent.

In de afgelopen maanden hebben influencers zich met bosjes bij Instagram Stories gemeld, dat nu ongeveer 40 miljoen meer dagelijks actievegebruikers heeft dan Snapchat. Facebook introduceerde daarnaast ook zijn eigen iteratie van Stories terug in maart, terwijl WhatsApp’s functie Status al een dagelijkse gebruikersbasis heeft van meer dan 175 miljoen. Dat we sowieso bizar veel tijd besteden aan onze apps blijkt overigens uit dit onderzoek.

De updates van Snapchat kun je nu zelf bekijken via de laatste uitvoering van de app voor zowel iOS als Android.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram