Regisseert Christopher Nolan de volgende James Bond film?

Christopher Nolan James Bond 25 film

Regisseert Christopher Nolan de volgende James Bond film?

Het heeft er de schijn van dat Christopher Nolan de nieuwe James Bond film gaat regisseren. Op IMDB verscheen immers Bond 25 bij zijn productiemaatschappij Syncopy..

Christopher Nolan James Bond 25 film

Sinds de regisseur in 2015 tegenover BBC zijn liefde als kind voor James Bond films onthulde, hebben fans zich lekker gemaakt over de mogelijkheid van een Christopher Nolan geregisseerde Bond film.

Gaat het nu gebeuren?

Een van Nolan’s favoriete en veelvuldig gecaste acteurs is natuurlijk Tom Hardy. Eerder eerder dit jaar gooide Hardy in een interview met The Daily Beast al olie op het Nolan x Bond vuurtje, maar nu hebben we misschien wel de beste indicator voor een door Nolan geregisseerde 007.

Zoals Screen Rant ontdekte, heeft Nolan’s productiebedrijf Syncopy zijn officiële IMDb-pagina bijgewerkt en daarin Bond 25 opgenomen. En alhoewel voorlopige IMDb listings soms met een korreltje zou moeten worden genomen, is deze info ook op de Pro Abonnementssite van IMDb verschenen.

Ook noemenswaardig: Nolan heeft alle door Syncopy geproduceerde films ook geregisseerd, behalve twee: de geanimeerde Batman: Gotham Knight en Zack Snyder’s Man of Steel uit 2008.

Wat ons betreft mag Nolan vandaag nog met Daniel Craig werken aan een nieuwe 007 voor op het witte doek in de donkere stijl van de Batman Trologie. Of misschien gaat Nolan wederom voor Tom Hardy als sleutelspeler?

Stay tuned voor meer info en check Nolan’s Dunkerque trailer ook eens.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram