Nieuwe Signature speakers van Bowers & Wilkins kijken terug op erfgoed van het merk

Bowers & Wilkins 700 S3 Signature speakers

Nieuwe Signature speakers van Bowers & Wilkins kijken terug op erfgoed van het merk

De nieuwe Bowers & Wilkins 700 S3 Signature speakers kijken terug op het erfgoed van het merk. We zien drie nieuwe modellen.

Bowers & Wilkins 700 S3 Signature speakers

Het komt niet vaak voor dat Bowers & Wilkins een nieuw model introduceert voor zijn Signature-serie, waardoor deze release van nieuwe luidsprekers direct een mijlpaal markeert voor het klassieke audiomerk.

De Britse audioleverancier heeft zijn 702 S3 Signature-, 705 S3 Signature- en HTM71 S3 Signature-luidsprekers gelanceerd.

De 702 S3 Signature is een staande luidspreker met drie luidsprekers, die voortbouwt op de mogelijkheden van het originele model. Het is de krachtigste van het stel, zij het met € 8.500 tevens de duurste. Koolstofkoepeltweeters zijn ondergebracht in aluminium koepels die verticaal zijn gestapeld in een set van vier.

Voor een iets eenvoudiger model is de 705 S3 Signature van € 4.000 nog steeds krachtig, maar beter geschikt voor een woonkamer. Verbeterde luidsprekeraansluitingen, condensatoren en resistors maken plaats voor een open geluid naast een nieuw tweetergrille-ontwerp. Een hoekige look voegt een vleugje modernisme toe aan het model.

De HTM71 S3 Signature van € 2.500 heeft het perfecte formaat om op een entertainmentconsole of plank te plaatsen. Deze editie heeft hetzelfde vintage-geïnspireerde ontwerp als de andere twee in horizontale richting met drie luidsprekers.

Bowers & Wilkins heeft zijn naam niet alleen gebouwd op superieure audiokwaliteit, maar ook op een bijzondere uitstraling. Met de nieuwste release houdt het merk het klassiek en verfijnd, zelfs terwijl er technologische vooruitgang wordt geïntroduceerd.

De Bowers & Wilkins 700 S3 Signature speaskers zijn nu verkrijgbaar in de kleuren “Midnight Blue Metallic” en “Datuk Gloss”, en zijn beschikbaar op de website.

Bowers & Wilkins 700 S3 Signature speakers

Bowers & Wilkins 700 S3 Signature speakers

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram