Pagani Huayra R Simulator combineert kunst en virtueel racen

Pagani Huayra R simulator

Pagani Huayra R Simulator combineert kunst en virtueel racen

De Pagani Huayra R Simulator combineert kunst en virtueel racen, en is integraal onderdeel van training voor Arte in Pista-programma.

Pagani Huayra R simulator

Pagani heeft de laatste hand gelegd aan zijn nieuwste project, de Huayra R-simulator. De spanning van racen op hoge snelheid wordt met deze simulator gecombineerd met het Italiaanse vakmanschap van de autofabrikant.

Dit ultramoderne virtuele rijsysteem, ontwikkeld in samenwerking met Racing Unleashed, is in eerste instantie exclusief beschikbaar voor Huayra R-bezitters, maar zal uiteindelijk zijn weg vinden naar het bredere publiek via het internationale Pagani-dealernetwerk.

De Huayra R-simulator komt voort uit de synergie tussen Pagani’s expertise op het gebied van hypercar-ontwerp en de bekwaamheid van Racing Unleashed op het gebied van simulatortechnologie. “Ons doel was om de traditionele grenzen van virtueel rijden te overstijgen en een ongeëvenaard niveau van realisme en onderdompeling te bieden. Deze simulator draait niet alleen om de ervaring, maar dient ook als een kunstwerk en weerspiegelt de unieke essentie van Pagani’s ontwerpfilosofie”, aldus Franco Morsino, Vehicle Dynamics Lead bij Pagani.

De simulator is ontworpen als integraal onderdeel van de training voor het Arte in Pista-programma en stelt bestuurders in staat om in een veilige omgeving vertrouwd te raken met hun voertuigen en circuits over de hele wereld. Deze voorbereiding is essentieel voor de niet-competitieve maar toch adrenaline-gevulde evenementen die worden gehouden op prestigieuze FIA-circuits, waar Pagani-eigenaren de grenzen van hun voertuigen kunnen verkennen onder begeleiding van professionele coaches en technisch ondersteunend personeel.

De simulator is gemaakt van dezelfde koolstofvezel die wordt gebruikt in Pagani-hypercars en bevat de besturing van de Huayra R. Het is zowel een ontwerpobject als een trainingsinstrument. De ontwikkeling ervan was gericht op het reproduceren van de dynamiek, de aerodynamica en zelfs het iconische geluid van de auto, dankzij een geavanceerd audiosysteem en VR-hoofdtelefoons die het gebrul van de Pagani V12-R-motor tot leven brengen.

Met zijn mix van geavanceerde technologie, artistiek ontwerp en een focus op het verbeteren van de rijervaring, zet de Huayra R-simulator een nieuwe standaard voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar het ultieme in virtueel racen.

Pagani Huayra R simulator

Pagani Huayra R simulator

Pagani Huayra R simulator

Pagani Huayra R simulator

Pagani Huayra R simulator

Pagani Huayra R simulator

Pagani Huayra R simulator

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram