Nieuwe DAL-e Delivery is innovatieve bezorgrobot voor thuis

DAL-e Delivery bezorgrobot

Nieuwe DAL-e Delivery is innovatieve bezorgrobot voor thuis

De nieuwe DAL-e Delivery van Kia en Hyundai is een innovatieve bezorgrobot voor thuis, kantoor, winkelcentra en meer.

DAL-e Delivery bezorgrobot

Kia en Hyundai presenteren trots de nieuwste versie van de DAL-e Delivery, een geavanceerde bezorgrobot ontwikkeld om autonome leveringen naar een hoger niveau te tillen, zelfs in complexe omgevingen zoals kantoren en winkelcentra.

De nieuwe DAL-e Delivery heeft een strak ontwerp met afgeronde hoeken en een verbeterde stabiliteit dankzij het vierkante kolomdesign met het zwaartepunt aan de onderkant. Het metaalachtige uiterlijk en de discreet geïntegreerde sensoren geven de robot een moderne en hoogwaardige uitstraling.

Met zijn Plug & Drive-modules en geavanceerde autonome rijtechnologie kan hij obstakels herkennen en soepel navigeren, met een indrukwekkende snelheid tot 1,2 m/s. De verbeterde ophanging zorgt voor een stabiele rit, zelfs over hobbelige oppervlakken, om morsen te voorkomen.

De nieuwe editie van de bezorgrobot is compacter maar biedt een grotere laadruimte, waardoor het nu tot 16 kopjes koffie of items tot 10 kg kan vervoeren. De ingebouwde verlichting vergemakkelijkt het in- en uitladen, terwijl het opbergvak automatisch naar voren komt wanneer de deur opengaat.

Een opvallend kenmerk van de DAL-e Delivery is zijn vermogen om autonoom tussen verdiepingen te navigeren, rekening houdend met liften en deurcontrolesystemen. Dankzij realtime routeoptimalisatie wordt de bezorgservice nog efficiënter.

Bij aankomst herkent de DAL-e Delivery de ontvanger via een geïnstalleerde camera en opent automatisch het laaddeurtje, zonder dat er een wachtwoord nodig is. Met een nauwkeurigheid van 99,9 procent onderstreept deze gezichtsherkenningstechnologie de technologische vooruitgang.

Het 11,6-inch display toont essentiële informatie en geeft de robot een menselijke touch met geanimeerde gezichtsuitdrukkingen.

De eerste praktijktest van de DAL-e Delivery zal plaatsvinden bij IGIS Asset Management in het nieuwe slimme kantoorgebouw “Factorial Seongsu”, dat later dit jaar wordt geopend.

Via Kia NL

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram