TRAILER: Rockstar Games deelt de eerste trailer van ‘Grand Theft Auto 6’

Grand Theft Auto 6 trailer

TRAILER: Rockstar Games deelt de eerste trailer van ‘Grand Theft Auto 6’

Rockstar Games heeft de eerste Grand Theft Auto 6 trailer gedeeld. De langverwachte GTA VI-titel komt uit in 2025.

Een van de meest geliefde series op het gebied van gaming is Grand Theft Auto van Rockstar Games. Sinds 1997 bracht de franchise de ene hit na de andere uit. Het is echter al meer dan tien jaar geleden dat Grand Theft Auto 5 voor het eerst werd uitgebracht en velen vroegen zich af wanneer Grand Theft Auto 6 zou verschijnen. Vandaag, op Sinterklaasdag, is de eerste trailer uitgebracht.

De beelden lekten aanvankelijk vroeg, wat Rockstar Games ertoe aanzette de trailer vroegtijdig te publiceren. Dit betekende dat we begin van deze nacht Nederlandse tijd al konden genieten van de eerste previewbeelden van GTA VI.

In de eerste 90 seconden aan beeldmateriaal is er genoeg om van te genieten. Het is bevestigd dat Vice City als decor voor de game zal dienen met de eerste vrouwelijke hoofdrolspeler: een vrouw genaamd Lucia. De actievolle trailer wordt ondersteund door Tom Petty’s “Love Is A Long Road” en biedt een voorproefje van wat je kunt verwachten van de aankomende titel.

Ter afsluiting van de trailer wordt in een grafische afbeelding met Vice City-thema aangegeven dat de game in 2025 zal verschijnen. Verwacht wordt dat het spel alleen uitkomt op nextgen consoles, zoals de PlayStation 5 en Xbox Series S|X en later de PC.

Houd ons in de gaten voor meer Grand Theft Auto 6-updates, want er zal steeds meer GTA VI-nieuws volgen in de komende maanden.

Bekijk de nieuwe Grand Theft Auto 6 trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram