TRAILER: Prime Video deelde eerste beelden van nieuwe serie ‘Fallout’

fallout trailer prime

TRAILER: Prime Video deelde eerste beelden van nieuwe serie ‘Fallout’

Prime Video heeft de eerste trailer van de nieuwe serie Fallout gedeeld. De bestverkochte videogame franchise komt tot leven en op 12 april.

Prime Video heeft de eerste beelden onthuld van de langverwachte nieuwe serie Fallout. De serie is vanaf 12 april 2024 wereldwijd te zien bij de streamingdienst

Fallout is gebaseerd op een van de allergrootste videogame series aller tijden. De serie gaat over de verdeeldheid tussen hen die iets bezitten en zij die niets hebben, in een wereld waar er bijna niets meer is. 200 jaar na de apocalyps keren de vriendelijke bewoners van de luxe schuilkelders gedwongen terug naar het door straling verwoeste landschap dat hun voorouders achterlieten. Ze zijn verbijsterd wanneer ze een ongelofelijk complexe, verrassend eigenaardige en zeer gewelddadige wereld ontdekken.

Het Atompunk-spel zelf bestaat al sinds eind jaren negentig. De eerste trailer voor Amazon’s versie van Fallout biedt een blik op hoe de serie enkele van de kenmerkende personages en instellingen van de game zal introduceren, zoals The Ghoul (Walton Goggins) en de ellendige Wasteland.

“Ik denk niet dat je bereid zou zijn om te doen wat nodig is om hier te overleven”, wordt Ella Purnells personage Lucy verteld in de trailer. “Als je erop staat te blijven, zul je je moeten aanpassen.”

Purnell schittert in de show naast Goggins en Aaron Moten. De serie wordt geregisseerd door Kilter Films met uitvoerende producenten Jonathan Nolan en Lisa Joy.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram