Eerste ‘Grand Theft Auto 6’ trailer verschijnt hier

Grand Theft Auto 6 Trailer

Eerste ‘Grand Theft Auto 6’ trailer verschijnt hier

De eerste ‘Grand Theft Auto 6’ trailer verschijnt op 5 december hier. Het lijkt erop dat we terugkeren naar Vice City.

Grand Theft Auto 6 Trailer

Rockstar Games heeft officieel aangekondigd dat de eerste Grand Theft Auto VI-trailer morgen, op 5 december, zal verschijnen. Volgens een aankondiging op X (Twitter) zal de langverwachte trailer die dag om 9.00 uur ET arriveren.

De aankondigingspost geeft weinig context over wat deze eerste trailer precies bevat, maar de achtergrond – die een warme zonsondergang laat zien met palmbomen en meeuwen – duidt op een terugkeer naar Vice City, het door Miami geïnspireerde strandstadje dat diende als decor voor Grand Theft Auto: Vice City uit 2002 en Grand Theft Auto: Vice City Stories uit 2006.

Hoewel het plot van Grand Theft Auto VI grotendeels onbekend is, zal het naar verluidt een broer-en-zus-team van hoofdrolspelers bevatten en zich richten op grote overvallen. De meeste vroege (en niet-geverifieerde) informatie over de game tot nu toe is gehaald uit een enorm lek in september 2022, waardoor Rockstar een verklaring aflegde over de voortgang van de game, waarin werd opgemerkt hoe “teleurstellend” het was dat “details van de volgende game op deze manier met ons zijngedeeld.” De game bevat vermoedelijk een enorme kaart die qua grootte vergelijkbaar is met Red Dead Redemption II, als tevens een tweede zelfstandige kaart.

Natuurlijk heeft Grand Theft Auto VI grote schoenen te vullen. Zijn voorganger, Grand Theft Auto V, is een van de meest geprezen en populaire games aller tijden, met een gemiddelde score van 97/100 op Metacritic en meer dan 190 miljoen verkochte exemplaren sinds de release in 2013. Tot op de dag van vandaag is Grand Theft Auto V nog altijd enorm populair dankzij de regelmatig bijgewerkte GTA Online-spelmodus.

De aankomende Grand Theft Auto 6 trailer bekijk je bij MANNENSTYLE op dinsdag 5 december.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram