TRAILER: Check hier de ‘Call of Duty: Modern Warfare III’ multiplayer trailer

Call of Duty: Modern Warfare III Multiplayer Trailer

TRAILER: Check hier de ‘Call of Duty: Modern Warfare III’ multiplayer trailer

Check de gloednieuwe Call of Duty: Modern Warfare III multiplayer trailer, met Eminem’s 2002 hit “Till I Collapse” als begeleiding.

November nadert, en dat betekent het arriveren van het nieuwste deel in de Call of Duty-serie van Activision Blizzard. In 2023 staat Modern Warfare III centraal en iedereen, van Ghost tot Price, keert terug. Activision Blizzard heeft eerder gameplay getoond, maar heeft voorafgaand aan de open bèta van dit weekend een multiplayer-trailer gedeeld.

In de actievolle preview keren zestien favoriete maps uit de originele Call of Duty: Modern Warfare 2 terug in geremasterde vorm. Op de achtergrond wordt het nostalgische Till I Collapse van Eminem en Nate Dogg gesynchroniseerd met de chaos, een knipoog naar de lanceringstrailer van Modern Warfare 2 uit 2009, waarin op vergelijkbare wijze gebruik werd gemaakt van het nummer.

Call of Duty: Modern Warfare III gaat dit weekend van start met een open bèta waar PlayStation-, Xbox- en pc-gamers van kunnen genieten, waarbij PlayStation de eerste toegang krijgt. Op 10 november wordt de volledige game gelanceerd op de bovengenoemde platforms. Spelers die een pre-order plaatsen krijgen een week van tevoren toegang tot de campagne.

Bekijk de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare III multiplayer trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram