TRAILER: ‘Call of Duty: Modern Warfare III’ gameplay trailer toont bekende gezichten

Call of Duty: Modern Warfare III gameplay trailer

TRAILER: ‘Call of Duty: Modern Warfare III’ gameplay trailer toont bekende gezichten

De nieuwe Call of Duty: Modern Warfare III gameplay trailer toont geliefde bekende gezichten, zoals Ghost, Price en Farah Karim.

Na de aankondiging van de releasedatum eerder deze maand, heeft Activision nu een twee minuten durende Call of Duty: Modern Warfare III gameplay trailer onthuld. Het nieuwe COD-spel komt in november uit.

Net als alle COD-games bevat de aankomende Modern Warfare III-titel een one player-campagne, die ditmaal uiteraard Modern Warfare II opvolgt – met hints in de trailer die specifiek verwijzen naar de No Russian-missie. Wat de nieuwe titel uniek maakt, is een “open combat” gameplay-stijl die volgens Activision “een nieuwe innovatie is die spelers in staat stelt beslissingen te nemen als nooit tevoren”. Velen gaan ervan uit dat dit betekent dat spelers hun gevechtsstijl kunnen kiezen en dat missies worden aangepast op basis van selectie voor een unieke game-ervaring.

Deze nieuwste titel komt als een back-to-back release na Modern Warfare II uit 2022 en maakt met name de overdracht van uitrusting uit de vorige game mogelijk, wat betekent dat spelers niet helemaal opnieuw hoeven te beginnen met wapens en operators zoals in het verleden.

“Onze visie om back-to-back Modern Warfare-games te leveren, is jaren in de maak geweest”, deelde Activision in een blogpost, eraan toevoegend: “Sledgehammer Games heeft vanaf het begin van de ontwikkeling van zowel Modern Warfare II als Modern Warfare III nauw samengewerkt met Infinity Ward om een blockbuster-vervolg te creëren in de Modern Warfare-serie, met de terugkeer van zowel iconische helden als schurken. Spelers zullen dichter naar de personages kunnen toegroeien, dieper in de verhaallijnen kunnen duiken en zonder onderbreking voortgang en uitrustingen kunnen blijven opbouwen.”

Andere opvallende details zijn een multiplayer-modus met 16 maps, met een nieuwe 3v3v3-modus genaamd “cutthroat”. Bovendien zijn zombies terug, ontwikkeld door COD-studio Treyarch en beschreven door Activision als “een open-wereld PvE-extractie-overlevingservaring waarin kernfuncties van zombies samenkomen met nieuwe mechanica.”

Call of Duty: Modern Warfare III wordt op 10 november gelanceerd voor PlayStation-, Xbox- en pc-platforms.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram