‘Call of Duty’ kondigt releasedatum ‘Modern Warfare III’ aan

call of duty modern warfare iii releasedatum trailer

‘Call of Duty’ kondigt releasedatum ‘Modern Warfare III’ aan

De Call of Duty Modern Warfare III releasedatum is bekend en gaat gepaard met een officiële teaser trailer.

Wereldwijd is november voor gamers veel meer dan een voorloper van de feestdagen, het is dan namelijk Call of Duty-seizoen. Bijna iedere jaargang arriveert de nieuwste titel van de franchise tegen of in november, en deze trend zal zich voortzetten met Call of Duty: Modern Warfare III.

Er is een korte teaser-trailer gedeeld, waarmee de verwachtingen voor de game blijven toenemen. Hoewel er weinig informatie over de inhoud wordt vrijgegeven, lijkt het voort te bouwen op het verhaal uit Call of Duty: Modern Warfare II uit 2022. Bij het afsluiten van de trailer wordt de lanceringsdatum gedeeld.

Het is dus officieel, de Call of Duty: Modern Warfare III releasedatum is 10 november. De game komt normaal gesproken uit op de Xbox One, Xbox Series X en S, PlayStation 4, PlayStation 5 en pc, maar dit is vooralsnog onbevestigd. Houd ons in de gaten voor meer updates, aangezien Activision Blizzard de aankomende titel de komende maanden in de spotlight zal blijven zetten, voorafgaand aan de lancering.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram